Mainos

Uskomattoman notkeat tanssijakaksoset villitsevät somessa – tähän eivät kaikki pysty!

Tanssijoiksi opiskelevat kaksoset ovat nousseet Instagramissa suureen suosioon äärimmäistä notkeutta esittelevillä kuvillaan. 

Ukrainasta lähtöisin olevat kaksoset Alina ja Emilija Wellbrock ovat varsinaisia monilahjakkuuksia. Neljätoistavuotta sitten siskokset muuttivat Saksaan unelmansa perässä, ja nyt he ovat lähempänä sitä kuin koskaan ennen.

Molemmat siskokset opiskelevat koulussa, josta heidän on tarkoitus valmistua ammattitanssijoiksi, näyttelijöiksi ja laulajiksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lisäksi kaksoset ovat kuin kotonaan kameran edessä, ja ehkä juuri tästä syystä naiset ovat lyöneet läpi myös Instagramissa, jossa heidän tilejään seuraa yli kaksikymmentätuhatta innokasta fania.

Kun kuvia katsoo, syytä suureen suosioon ei tarvitse kauaa etsiä. Jakamissaan kuvissa nämä näyttävät naiset esittelevät notkeita vartaloitaan niin arjessa kuin juhlassa.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Seuraajamäärän kasvattamisessa apuun on tullut myös valokuvaaja Carsten Thun, jonka ottamista kuvista välittyy hyvin se, että naiset ovat ammatinvalinnassaan selvästi oikealla tiellä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: TheSun 

***

2:18

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.