Uskomaton tilanne! Portugalille tuomittu rangaistuspotku vaihtuikin Sveitsin rangaistupotkuksi – VAR nousi jälleen puheenaiheeksi

Portugalin ja Sveitsin välisessä Kansojen liigan välieräottelussa nähtiin toisella puoliajalla todella erikoinen tapahtumasarja.

Portugalille tuomittiin rangaistuspotku toisella puoliajalla, kun Bernando Silvaa rikottiin. Pilkkutuomio kääntyi kuitenkin täysin päälaelleen VAR-tarkistuksen jälkeen, sillä Portugalin saamaa rangaistuspotkua edelsi kyseenalainen tilanne toisella puolella kenttää, jossa Sveitsin Steven Zuber kaadettiin rangaistusalueella, mutta tuomarit antoivat pelin jatkua.

VAR-tarkistuksen jälkeen Portugali ei saanutkaan rangaistuspotkua, vaan pallo vietiin toisen pään pilkulle, kun Nelson Semedon todettiin kaataneen Zuberin sääntöjen vastaisesti ennen Silvaan kohdistunutta rikettä.

Ricardo Rodriguez naulasi pallon pisteeltä verkkoon, mutta Portugali vei ottelun nimiinsä kuitenkin 3-1-lukemin.

Ottelun jälkeen suurin puheenaihe hattutempun iskeneen Cristiano Ronaldon lisäksi oli VAR.

– Minusta VAR on tärkeä. Minusta se voi auttaa, mutta heidän, jotka ovat siitä vastuussa, täytyy kiinnittää siihen huomiota, sillä muuten me kaikki alamme moittimaan VARia, Portugalin päävalmentaja Fernando Santos toteaa Reutersin mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat