Mainos

Uskomaton tarina: Nainen tuli raskaaksi kaksi kertaa – saman odotuksen aikana!

Erään äidin raskaus oli niin epätavallinen, että hänen vuonna 2015 syntyneitä tyttäriään kutsuttiin ihmeiksi. Samankaltaisia tapauksia on dokumentoitu maailmassa ainoastaan kymmenen. 

Kate Hill ja hänen miehensä Peter olivat halunneet lapsia jo pidemmän aikaa, mutta heillä oli vaikeuksia tulla raskaaksi. Vaikeudet johtuivat pääasiassa naiselle diagnosoidusta monirakkulaoireyhtymästä, joka aiheuttaa ovulaation epäsäännöllisyyttä tai sen poisjäämistä.

Hormonihoitojen ansiosta nainen teki lopulta positiivisen raskaustestin, mutta kaikki ei sujunut normaalin kaavan mukaan. Raskaus osoittautui varsinaiseksi ihmeeksi, sillä nainen tuli uudelleen raskaaksi saman odotuksen aikana. 

Lasten syntymäpaino ja verityyppi erosivat toisistaan

Raskana oleva Kate Hill tuli uudelleen raskaaksi kymmenen päivää ensimmäisen raskauden jälkeen.

Tässä tapauksessa ylihedelmöittymiseksi kutsuttu ilmiö on äärimmäisen harvinainen, sillä vanhemmat eivät olleet harrastaneet seksiä sen jälkeen, kun ensimmäinen raskaus tuli ilmi. Siittiöt olivat siis pysyneet elossa kymmenen päivää, ennen kuin ne hedelmöittivät toisen munasolun. Naiset eivät myöskään yleensä ovuloi uudelleen sen jälkeen, kun he ovat tulleet raskaaksi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Tätä tapausta voidaan kutsua lääketieteelliseksi ihmeeksi, sillä se on niin harvinainen, että samankaltaisia tapauksia on dokumentoitu maailmassa ainoastaan kymmenen.

Eriaikaisesta hedelmöittymisestä johtuen lapsille, Charlottelle ja Olivialle annettiin eri laskettu aika. Tästä huolimatta lapset syntyivät yhtä aikaa kaksi päivää ennen heidän suunniteltua keisarileikkaustaan. Vastasyntyneiden lasten paino ja koko erosivat huomattavasti toisistaan, ja lisäksi heidän verityyppinsä todettiin erilaisiksi. 

Hillin lääkärit kertoivat, etteivät he olleet nähneet vastaavaa aiemmin. Harvinaisesta raskaudesta huolimatta sekä äiti että lapset voivat kuitenkin erinomaisesti. 

***

1:03

Lähde: Dailymail 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.