Uskomaton superhunaja kehitetty – voittaa jopa antibiootit?

Uusi superhunaja tappaa bakteerit tehokkaasti ja luonnollisesti

Englannissa on onnistuttu kehittämään uudenlainen superhunaja, jolla on uskomattoman parantava vaikutus haavoihin ja infektioihin. Uudenlaista hunajaa on testattu jo vuoden ajan Iso-Britannian Hampshiren sairaaloissa muun muassa vauvoihin, tuoreisiin äiteihin, syöpäpotilaisiin sekä vanhuksiin. Superhunajan on todettu parantavan yleisiä haavoja ja tulehduksia tehokkaasti ja luonnollinen ihmelääke on tehonnut muutamassa päivässä jopa MRSA-sairaalabakteeriin. Superhunajan avulla keisarinleikkausten jälkeisten infektioiden määrä on puolittunut alueen sairaaloissa. Hunajalla on myös parannettu Afganistanista palanneiden sotilaiden haavoja, hoidettu potilaiden ärhäkkää aknea sekä suojattu syöpäpotilaiden ihoa kemoterapian aikana.

"Hunaja on fantastinen luonnonlääke"

Hunajaa on hyödynnetty tuhansia vuosia parantavana luonnonlääkkeenä. Keväällä 2013 julkaistun Helsingin Yliopiston toteuttaman tutkimuksen mukaan hunajalla saattaa olla erityistä merkitystä muun muassa bakteerien aiheuttamien hengitystieinfektioiden ennaltaehkäisyssä. Modernissa lääketieteessä hunajan ovat kuitenkin korvanneet erilaiset antibiootit.

– Olen havainnut, että uusi Surgihoney-hunaja on paras mahdollinen tapa hoitaa monenlaisia erilaisia pöpöjä. Olen käyttänyt superhunajaa vuoden ajan potilaisiin ja tulokset ovat olleet uskomattomia. On olemassa paljon lääkkeitä, jotka tappavat bakteerit, mutta monetkaan eivät pysty parantamaan kudosta. Hunaja on fantastinen luonnonlääke, tohtori ja mikrobiologisti Matthew Dryden totesi Daily Mailille.

Surgihoney-superhunajan kehitti englantilainen liikemies Ian Staples. Staples osti luomufarmin eteläisestä Chilestä, perusti sinne mehiläisfarmin ja rahoitti tämän jälkeen irlantilaistutkimuksia, jossa selvitettiin hunajan ainutlaatuisia terveyselementtejä. Liikemiehen kehittelemä superhunaja on jo Englannissa lääkeviranomaisten lisensoima, mutta tuote ei ole vielä kaupallisesti saatavilla.

Lähde: Daily Mail

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja