Uskoisitko tätä miestä alakoulun opettajaksi? Silmämunansakin tatuoinut Sylvain on kenties Ranskan tatuoiduin mies

Alakoulun opettajaa kiellettiin opettamasta tarhaikäisiä, koska hänen ulkonäkönsä saattoi järkyttää lapsia. Mies itse pitää pelkoja turhina ennakkoluuloina.

Sylvain Helainen, 35, uskotaan olevan Ranskan tatuoiduin mies. Hänen ihonsa on lähes täysin peitetty tatuoinneilla. Hän on ammatiltaan opettaja ja on töissä alakoulussa Pariisin lähellä Palaiseaun kunnassa. The Telegraphin mukaan alun perin mies oli opettanut päiväkodeissa, mutta hänen hätkähdyttävä ulkomuotonsa oli huolestuneiden vanhempien mukaan saattanut saada pikkulapset näkemään painajaisia.

Sylvain opettaa nykyisin kuusivuotiaista ylöspäin olevia lapsia. Hänen mukaansa lasten päästyä yli alun shokista oppivat he näkemään opettajansa aivan tavallisena auktoriteettina tatuoidusta ulkokuoresta ja mustiksi tatuoiduista silmäluomista huolimatta.

"Olen ihan normaali mies"

Sylvainin taiteilijanimi on Freaky Hoody. Hänellä on Instagramissa 63 000 seuraajaa. Opettamisen lisäksi hän on esiintyvä koomikko ja tekee mallintöitä.  

Eniten miestä surettaa vanhempien ennakkoluuloisuus ja se, ettei heitä kiinnosta se, että Sylvain on opetusalan ammattilainen erikoisesta ulkomuodostaan huolimatta. Hänen mukaansa sadasta lapsesta vain paria pelottaa hänen ulkonäkönsä ja muutaman pelokkaankin kanssa juttu on alkanut luistaa pienen totuttelun jälkeen.

– Olen ihan normaali mies ja opettaja. Kun kohtaamani ihmiset lopettavat tuomitsemisen ulkonäköni perusteella, kaikki sujuu heti paremmin, Sylvain vakuuttaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Yllättäen nuoremmat lapset välittävät vähemmän hänen ulkonäöstään kuin lasten vanhemmat.

Aikoo tatuoida koko kehon mustaksi

Erikoista on se, että Sylvain kertoo hankkineensa ensimmäisen tatuoinnin vasta 27-vuotiaana asuessaan Lontoossa, missä oli innostunut kehonmuokkauksesta.

The Sunin mukaan hän aloitti tatuoimalla käsivartensa ja on sittemmin käyttänyt lähes 40 000 euroa tatuointeihin viimeisen kahdeksan vuoden aikana.

– Kun rakastat jotain, niin mikään ei ole koskaan liikaa. Jatkan niin kauan, kunhan se ei vaikuta omaan terveydentilaani.

Silmämunien ja kielen lisäksi Sylvain on tatuoinut muun muassa ikenensä, sukuelimensä ja jalkapohjansa. Sylvain tunnustaa, että pari vuotta sitten häntä vielä arvelutti silmien tatuoiminen sokeutumisen riskin rakia.

– En koskaan lopeta tatuointien hankkimista. Kun rakastat jotain, et laske sen hintaa, Sylvain sanoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

– Joku päivä päädyn vielä kauttaaltaan mustaksi. En siksi, että välttämättä haluaisin päätyä mustan musteen peittämäksi, mutta peittäessäni vanhoja tatuointeja värit tummenevat. Aion jatkaa tatuointien hankkimista kerros kerrokselta muuttuen lopulta mustaksi, Sylvain kertoo tulevaisuudensuunnitelmistaan.

Lähteet: The Telegraph, The Sun ja Kameraone

Lue myös:

    Uusimmat