Uskoisitko tämän? Hän on armottomin James Bond

James Bond on tunnetusti tehokas mies niin aseen, naisten, kuin vodkamartinienkin kanssa. Mutta kuka kuudesta Bondista on tehokkain?

Järjestyksessä 24. James Bond -elokuva Spectre saa ensi-iltansa huomenna perjantaina 30. lokakuuta. Daniel Craig, 47, esittää salaista agenttia neljättä kertaa.

Mitkä ovat hänen ja muiden näyttelijöiden Bond-versioiden ansiot, kun mitataan tapettuja roistoja, naisvalloituksia ja juotuja vodkamartineja?

Sean Connery, 85, näytteli kuudessa Bond-elokuvassa. Hänen Bondinsa tappoi keskimäärin 7,33 ihmistä per elokuva.

Connery päätyi Bondina muhinoimaan keskimäärin 2,66 naisen kanssa per Bond-elokuva. Conneryn Bond kaatoi kurkusta alas puolikkaan vodkamartinin elokuvaa kohden.

George Lazenby, 76, ehti yhdessä elokuvassaan Bondina tappaa neljä ihmistä, päätyä sänkyyn kolmen naisen kanssa ja juoda yhden vodkamartinin.

Roger Moore, 88, nähtiin James Bondina seitsemässä elokuvassa. Hänen Bondinsa tappoi keskimäärin 7,71 ihmistä per elokuva.

Mooren Bond päätyi sänkyhommiin keskimäärin 2,28 naisen kanssa per elokuva ja kumosi vodkamartineja yllättävän vähän, vain 0,28 kappaletta yhdessä elokuvassa.

Timothy Dalton, 69, näytteli James Bondia kahdessa 007-elokuvassa. Daltonin Bondin tappokeskiarvoksi tuli 6,5 tappoa yhtä Bond-elokuvaa kohden.

Dalton päätyi molemmissa elokuvissaan Bondina sänkyyn kahden naisen kanssa. Vodkamartineja Daltonin Bond ehti kumota yhden per elokuva.

Neljässä elokuvassa Bondina nähty Pierce Brosnan, 62, on eniten ruumiita jälkeensä jättänyt Bond. Irlantilaisnäyttelijän agenttiversion tappokeskiarvo on peräti 21,25 ihmistä elokuvaa kohti.

Brosnanin Bond on päätynyt lakanoiden väliin keskimäärin kahden naisen kanssa per elokuva ja vodkamartineja irlantilaisen Bond kumosi yhden per elokuva.

Daniel Craig on nähty ennen Spectre-elokuvaa kolme kertaa Bondina. Craigin Bond on tappanut keskimäärin 12,66 ihmistä per elokuva.

Craigin Bond on päätynyt tähdittämissään elokuvissa sänkypuuhiin keskimäärin 1,33 naisen kanssa per elokuva ja juonut vodkamartineja keskimäärin yhden elokuvaa kohden.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat