Uskoisitko, että nämä tilanteet voivat olla seksikkäitä?

Huom! Nämä hauskat seksivinkit eivät sovi huumorintajuttomille!

2forcouples.com listasi yhteen tilanteita, joissa pieni eroottinen esileikki ei todellakaan ole ensimmäisenä mielessä… Vai onko? Nappaa hupsut vinkit ja päätä itse!

Tilanne: Mies lyö varpaansa

Mies ei ole seksikkäimmillään, kun hän kiljuu tuskaansa ilmoille ja pomppii yhdellä jalalla. Tämä ei kuitenkaan estä sinua: sinähän olet tuhma hoitsu! Hössötä miehen ympärillä ja lupaa pussata hänet kuntoon. Kumartele hänen edessään antaumuksella ja ilmoita sitten, että ainoa hoitokeino on hyvin intiimi hieronta.

Jos sinä olet loukannut itsesi, ei hätää: vahva remonttireiska voi aina kantaa sinut turvaan, siis makuuhuoneeseen.

Tilanne: Veroilmoitus saapuu

Apua, kuitit ovat hukassa ja veroilmoitus pitää palauttaa ihan kohta! Onneksi kumppanillasi on apunaan paras mahdollinen taustatuki, nimittäin seksikäs sihteeri. Hän on pukeutunut hyvin viralliseen jakkupukuun, punannut huulensa ja aikoo kohta heilauttaa punakynää… Kun veroilmoitus on valmis, ette taatusti malta pitää näppejänne erossa toisistanne.

Nainen, jos sinä kaipaat apua veroilmoituksesi kanssa, soita apuun se ujo tekniikan poika, joka onkin yllättäen löytänyt flirttailukykynsä.

Tilanne: Vaatteet ovat loppuneet

On pyykkipäivä, eikä kaapissa ole mitään päälle pantavaa. Pesukoneen pyöriessä kääriydy vessapaperiin, lakanaan tai vaikka pitsiverhoon. Voit myös ottaa käyttöön sen super-epämukavan silkkiyöpaidan, jonka ostit alennusmyynneistä. Kuljeskele sitten muka-viattomana kumppanisi ympärillä ja katso, kauanko hän malttaa hillitä itsensä. Mies: nyt on tilaisuutesi pukeutua pelkkään sukkaan kuten Red Hot Chili Peppers!

Tilanne: Krapula

Kun valokin sattuu silmiin, ei taatusti tee mieli heiluttaa peittoa. Sammuttakaa siis kaikki valot! Sulkeutukaa makuuhuoneeseen ja maatkaa lähekkäin. Hyväilkää toisianne aluksi laiskasti, kunnes tilanne kuumenee.

Tilanne: Auto hajosi

Jumitatte siis autossanne metsätien varressa, selvä. Hinausauton soittamisen jälkeen on turha etsiä syyllisiä vararenkaan puuttumiseen: alkakaa sen sijaan teeskennellä, että olette pakomatkalla, villieläinten armoilla, poliisit kintereillänne. Kohtalokas tilanne täytyy käyttää hyväksi, joten eroottiset jäähyväisenne voivat alkaa.

MTV3/Helmi

Lähde: 2forcouples.com

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja