Uskaltaisitko kokeilla? Uusi sovellus synkkaa lempimusiikkisi seksin harrastamisen tahtiin

Uusi sovellus Bed Beats auttaa löytämään juuri oikean rytmisen musiikin seksin harrastamiseen, sillä sovellus synkkaa musiikin parin liikkeiden mukaan.

Millaisia seksileluja jokaisen kotoa tulisi löytyä? Katso vastaus yllä olevalta videolta!

Monet pitävät musiikin kuuntelusta petipuuhien aikana, sillä oikeanlainen musiikki voi tehostaa tunnelmaa. Jos oikean musiikin – erityisesti oikean rytmisen musiikin – etsimisessä on kuitenkin hankaluuksia, tarjoaa eräs uutuussovellus ongelmaan ratkaisun.

Bed Beats-sovellus synkkaa musiikin rytmin seksiliikkeittesi tahtiin! Uutuussovelluksesta uutisoi brittilehti Mirror.

Musiikki mielesi mukaan, sängyn liikkeiden tahtiin

Mirrorin mukaan sovelluksessa voi valita muusikin tyylilajin useasta eri kategoriasta, piti sitten enemmän elektronisesta tanssimusiikista tai smooth jazzista.

Miten sovellus sitten tunnistaa seksiliikkeiden rytmin? Puhelin pitää asettaa patjan päälle, jolla aktiin aiotaan ryhtyä. Sovellus havaitsee näin patjan liikkeet ja valitsee kappaleet valitsemastasi kategoriasta.

– Ei ole mitään niin kauheaa, kun pelehdit ja vedät ulos, koska tempo muuttuu tai lyriikat ovat häiritseviä. Seksi on parempaa Bed Beatsilla. Musiikki tuo seksiin lisää, ei häiritse, kertoo Mirrorin mukaan yksi tyytyväinen käyttäjä Nicholas Thomas.

Sovellus on saatavilla sekä Apple Storesta että Google Play Storesta. Hintaa sillä on 2,29 euroa.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat