Ushman ja Eeva Jaakonmaan kassi:

- katkarapuja - nuudeleita - meloni - prk säilykeparsaa - nakkeja - ranskanpastilleja

Aki Wahlmanin, Ushman ja Eeva Jaakonmaan menu:

Katkarapuja majoneesissa ja melonia

100 g katkarapua kananmuna 1 dl rypsiöljyä 1 rkl punaviinietikkaa 4 basilikan lehteä

Sekoita sauvasekoittimella muut aineet paitsi katkaravut tasaiseksi tahnaksi ja lisää lopussa ravut sekä tillisilppu. Tarjolle lisäksi melonia.

Paistetut nakkinuudelit

pss nuudeleita 100 g nakkeja valkosipulin kynsi 2 rkl soijaa 1/4 raastettua sitruunan kuorta

Leikkaa nakit paloiksi ja paista valkosipulin kanssa öljyssä. Keitä nuudelit kypsäksi ja valuta huolella. Yhdistä edelliset ja mausta soijalla sekä sitruunan kuorella. Lisää lopussa tabascoa terävyyttä antamaan.

Nakkisiili

Leikkaa nakki paloksi ja tee melonista palloja, tikuta ja koristele persiljalla. Laita tarjolle melonin kuoreen.

Karkkikakku

1 kananmuna 50 g sokeria 50 g vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 1 rkl karkkeja

Vaahdota sokeri ja kananmuna. Lisää joukkoon vehnäjauho sekä leivinjauhetta ja lopussa murskatut karkit. Paista voidellussa vuoassa 8 min. Tarjoa lisäkkeenä vaahdotettua kermaa.

Lue myös:

    Uusimmat