Urheilutähdeltä upea teko: osti hengiltä kuristetun miehen perheelle talon

George Floydin pidätyksestä on nyt julkaistu virallista vartalokamerakuvaa – video paljastaa uusia yksityiskohtia kuolemaan johtaneesta tapauksesta 5:47
George Floydin pidätyksestä julkaistiin virallista vartalokamerakuvaa – video paljastaa yksityiskohtia kuolemaan johtaneesta tapauksesta.

NBA-koripallotähti Kyrie Irving on kunnostautunut hyväntekijänä. Brooklyn Netsin pelintekijä Irving on ostanut talon viime vuonna poliisiväkivallan uhriksi joutuneen amerikkalaismiehen George Floydin perheelle.

Mustaihoinen Floyd kuoli viime toukokuussa 46-vuotiaana, kun amerikkalaispoliisi pidätteli häntä polvi niskan päällä, jolloin Floydin henki salpautui kohtalokkaasti. Irvingin talokaupasta kertoi podcast-tallenteellaan entinen NBA-koripalloilija Stephen Jackson, joka oli kuolleen Floydin ystävä.

Floydin perhettä ovat taloudellisesti auttaneet myös tunnetut viihdeartistit. Laulaja-näyttelijä Barbra Streisand lahjoitti perheelle Disneyn osakkeita ja hip hop -artisti Lil Waynen manageri osti perheen käyttöön Mercedes-auton. 

Lue myös:

    Uusimmat