7 perheenjäsentä koronavirukselle menettänyt urheilutähti kuuli uudesta kamalasta tiedosta – "Tämä viruspainajainen"

Minnesota Timberwolvesin NBA-koripallotähti Karl-Anthony Towns, 25, ilmoittaa saaneensa koronavirustartunnan. Aiemmin hän on kertonut seitsemän perheenjäsenensä kuolleen koronan seurauksena.

– Sain ennen tämän illan ottelua kamalan tiedon, että minut oli testattu koronapositiiviseksi. Tulen välittömästi eristäytymään ja noudattamaan jokaista protokollaa, Towns raportoi sosiaalisessa mediassa.

Timberwolves oli kohtaamassa toisessa ottelussa peräjälkeen Memphis Grizzliesin, mutta ottelua on lykätty terveys- ja turvallisuusprotokollan jäljiltä, mahdollisesti Townsin tartunnan myötä. Minnesota kärsi Memphisille kaksi vuorokautta aiemmin 107–118-tappion. 

Towns välitti tartuntatiedon julkistamisen yhteydessä koronasta vakavan viestin.

– Rukoilen joka päivä, että tämä viruspainajainen laantuu, ja rukoilen, että jokainen ottaa sen vakavasti huomioimalla kaikki tarvittavat varotoimenpiteet. Emme voi pysäyttää tämän viruksen leviämistä yksin, meidän kaikkien täytyy joukossa tehdä sen eteen töitä.

NBA:n kauden tulokkaana 2015–16 palkittu ja kahdesti NBA:n tähdistöotteluun valittu dominikaanis-yhdysvaltalainen Towns kertoi taannoin menettäneensä äitinsä ja kuusi muuta perheenjäsentä koronan seurauksena. Towns jakoi nyt sukulaislapsilleen lupauksen omasta hengissä säilymisestään.

– Lupaan, että en päädy arkkuun isoäitini viereen ja päihitän tämän.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja