Urheilutähdeltä sydämet sulattava ele – tämä yksityiskohta sai nuoren pojan liikuttumaan kyyneliin: "Hän antoi meille toivoa, kun olimme kirjaimellisesti pimeyden synkässä laaksossa"

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:ssä pelaavan Buffalo Billsin Stefon Diggs muisti 5-vuotiasta kannattajaa joululahjalla, joiden erityinen yksityiskohta sai nuoren fanin liikuttumaan kyyneliin.

Diggs on aiemminkin ollut yhteydessä Buffalo Billsiä kannattavaan Aydiniin, jonka isä menehtyi aiemmin tänä vuonna aivoverenvuotoon. Buffalo Bills kutsui tuolloin Aydinin NFL-seuran kesän harjoitusleirille New Yorkiin. Aydinin ja Diggsin välille muodostui ystävyyssuhde. Myös Diggs menetti isänsä nuorella iällä. 

Nyt kaksikko on tavannut toisensa uudelleen. Diggs vei katsomossa istuneelle Aydinille joululahjan ottelun lämmittelyn aikana. Aydinin äiti kuvasi koskettavan kohtaamisen videolle. Diggs antoi Aydinille laatikon, jossa oli pari erityisiä kenkiä. Toisessa kengässä oli kuva Diggsistä ja toisessa kuva Aydinista sekä hänen edesmenneestä isästään. 

– Se muistutti minua isästäni, kyyneliin eleestä liikuttunut Aydin sanoi paikalliskanava WKBW:lle.

Aydinin äiti Alma Duric kertoi, kuinka Diggs on auttanut perhettä vaikeana aikana.

– Hän antoi meille toivoa, kun olimme kirjaimellisesti pimeyden synkässä laaksossa. Hän on saanut Aydinin tuntemaan itsensä erityiseksi. Tapaamiset ovat vaikuttaneet häneen niin positiivisesti, Duric sanoi paikalliskanavalle.

29-vuotias Diggs on edustanut Buffalo Billsiä vuodesta 2020 lähtien. Tätä ennen hän pelasi Minnesota Vikingsien riveissä. Diggs on valittu kolmesti urallaan tähdistöotteluun (2020, 2021, 2022).

Katso tilanne alta.


Lue myös:

    Uusimmat