Mainos

Urheilulehden ex-toimitus perusti uuden lehden: "Jos pelkäisimme kilpailutilannetta, emme olisi tähän lähteneet"

Entisen Urheilulehden toimittajat perustavat uuden urheilun viikkolehden. Elmo-lehti ilmestyy ensimmäisen kerran 7. syyskuuta.

Lehteä kustantaa vastaperustettu kustannusyhtiö LehtiMoguli Oy, jonka omistajiin kuuluvat uuden lehden päätoimittaja Jukka Rönkä ja toimituspäällikkö Jari Kupila. Elmo-lehteä tekevät heidän lisäkseen useat entiset Urheilulehden toimittajat ja avustajat, kuten formula-asiantuntija Ossi Oikarinen.

– Jääkiekko, jalkapallo, moottoriurheilu, yleisurheilu kesällä ja hiihtolajit talvella ovat lehden pääasiallista sisältöä. Painotamme myös salibandyä, lentopalloa, koripalloa ja pesäpalloa niiden sarjakausien aikana, Rönkä kertoi STT:lle.

A-lehdet myi Urheilulehden toukokuussa Sanomille, joka yhdisti sen Urheilusanomiin. Lehden nimeksi vaihtui Urheilulehti. Rönkä on iloinen vuodesta 1898 ilmestyneen lehden perinteen jatkumisesta, vaikka nimen siirtyminen entiselle kilpailijalle kirpaisee.

Rönkä tietää, että uuden lehden perustaminen on haastavaa, mutta omistajat ovat analysoineet kilpailutilanteen ja uskovat, että nyt on saumaa uudelle lehdelle.

– Saimme lukijoilta paljon palautetta, jossa toivottiin meidän jatkavan toimitustyötä. Jos pelkäisimme kilpailutilannetta, emme olisi tähän lähteneet, Rönkä sanoi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.