Mainos

Upeat erotellut helmiäishohtoiset ripset

Helmen muuttumisleikkiin saapuneet Marin silmämeikki sai viimeisen silauksen upeasta helmiäishohtoisesta ripsiväristä. Väriksi valittiin kevään trendisävy graffitinmusta.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Marin ripset ovat luonnostaan taipuisat, mutta Riia taivutti niitä vielä ripsentaivuttimella saadakseen näyttävämmän lookin. Ripsiin levitettiin tämän jälkeen tuuheutta, runsautta ja täyteläisyyttä antava maskara. Sävyksi valittiin kevään trendisävy graffitinmusta. Maskarassa olevat kaksi harjaa takasivat, että ripsiin saatiin sekä intensiivinen väri ja tuuheutta että tasainen väri ja erottelevuutta.

Ripsiväriä levitettiin tällä kertaa vain yläripsiin valoisan ilmeen aikaansaamiseksi. Alaripsiin ei laitettu maskaraa, ettei ilmeestä tulisi suttuista. Intensiivisyyttä katseeseen toi sen sijaan silmän sisäpuolelle laitettu rajaus.

Näyttävä helmiäisviimeistely ripsiin

Marin ripsiin levitettiin Nivean Black mystic mascara, jossa on kaksi harjaa ja kaksi erilaista koostumusta. Volume Black -harja antaa ripsille syvän mustan värin ja tuuheutta. Se levittää värin myös lyhyimpiin ripsiin. Pearly Black -kumiharja on joustava, levittää värin tasaisesti ja erottelee ripset kauniisti. Se antaa ripsille näyttävän helmiäisviimeistelyn.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.