Mainos

Upea musta hohde silmille

NIVEA Double Designer Black Mystic -ripsiväri

Mustaakin mustemmat ja runsaat ripset ovat nyt trendikkäimmät. NIVEA Double Designer Black Mystic -ripsivärissä intensiiviseen mustaan yhdistyy mustien helmien salaperäinen kuulto.

NIVEA Double Designer Black Mystic on saanut inspiraation harvinaisista tahitilaisista mustista helmistä. Ripsivärissä on kaksi harjaa ja kaksi erilaista koostumusta. Toinen harja antaa ripsille syvän mustan värin ja tuuheutta, ja toinen näyttävän helmiäisviimeistelyn.

Kaksi askelta tuuheisiin ja hohtaviin mustiin ripsiin

1. Syvän mustaa tuuheutta

Ripsiin laitetaan ensin erittäin tummaa, täydellisen mustaa väriä, joka luo ripsiin tuuheuttavan pohjavärin. Se sisältää luonnon vahoja, puuteria ja syviä väripigmenttejä. Tuuheuttava harja levittää värin myös kaikkein lyhyimpiin ripsiin.

2. Mustat helmiäispigmentit

NIVEA Double Designer Black Mystic -ripsivärin toisen pään koostumus lisää ripsiin patentoituja mustia puutereita sekä mustia hopeanhohteisia helmiäispigmenttejä, jotka luovat ripsillä satiinimaisen kauniin hohteen. Viimeistelevän kerroksen koostumus on silkkisen geelimäinen. Kumiharja on erittäin joustava, ja sen ansiosta väri tarttuu kaikkiin ripsiin tasaisesti ja se erottelee ripset kauniisti.

NIVEA Double Designer Black Mystic -ripsiväri on saatavana vesiliukoisena mustana

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.