Upea luksushuvila Havaijilla – maksaisitko tästä 25 miljoonaa?

Tämä Havaijilla sijaitseva asunto on todella houkuttelevan näköinen, mutta sen hinta karkoittaa kyllä suuren osan mahdollisista ostajaehdokkaista. Luksuslukaalin hintapyyntö onkin 25 miljoonaa dollaria, eli reilu 20 miljoonaa euroa.

25 huonetta käsittävä, 1282 neliömetrin kokoinen asunto on rakennettu erikoisesti mustan laavakiven päälle, joten asunnosta on myös komeat näköalat. Asunnosta pyydettiin aikaisemmin korkeampaa, noin 30 miljoonan dollarin hintaa, mutta se ei mennyt sillä hinnalla kaupaksi.

Upeat uima-altaat

Huvilassa on yhteensä kuusi makuuhuonetta, yhdeksän kylpyhuonetta, kaksi toimistotilaa, kaksi pyykkitupaa, hierontahuone sekä harrastehuone.

Muita asunnon luksusominaisuuksia ovat useat uima-altaat, joita löytyy niin kuumavetisenä poreammeena kuin tavallisena uima-altaanakin. Virkistystä lekottelun keskelle voi hakea asunnon omasta baarista, ja ruoat valmistetaan kokille erikseen varatussa keittiössä. Huvilan patiolta voi ihastella myös kauniisti silmien eteen avautuvaa Hawaijilaista merimaisemaa.

Teksti: Jokakoti
Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja