Upea Lea Michele: En ota vastaan tyylineuvoja!

Kaunis näyttelijätär ei ota mielellään vastaan tyylineuvoja.

Vaikka suositusta Glee-sarjasta tuttu näyttelijä Lea Michele käyttääkin stylistiä, toimii hän aina tiukan paikan tullen aivan oman päänsä mukaan pukeutumisvalinnoissaan.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa Golden Globe -gaalaan kutsun saanut Michele sai kuuluisalta käsikirjoittajalta tärkeitä ohjeita siihen, miten noviisin tulisi pukeutua arvostettuun gaalaan.

Ryan Murphy kehotti minua olemaan pukeutumatta mustaan. Hän sanoi, että minun ei koskaan tulisi pukeutua mustaan. Sen jälkeen stylistini hankki minulle vain kauniita kirkkaanvärisiä vaatteita, Michele muistelee.

Konkarin neuvoista välittämättä Michele luotti tuolloin omaan intuitioonsa ja toimi täysin vastoin Murphyn ohjeita.

– Sitten kun menin pukeutumaan kylpyhuoneeseen, henkarissa roikkui Oscar de la Rentan musta mekko. Totesin vain pukeutuvani siihen ja soitin Ryanille. Hihkuin hänelle innoissani pukeutuvani hänen neuvoistaan huolimatta mustaan, Michele muistelee.

Michellen valinta osoittautui kuitenkin näyttelijän onneksi täydelliseksi valinnaksi. 25-vuotias näyttelijätär sädehti ensimmäisessä Golden Globe -gaalassa aivan kuin punaisen maton kirkkaimmat tähdet.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst

Kuvat: Gettyimages/Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja