Hollywood-tähtien hurja apuväline hoikistumiseen: Vitamiiniruisku!

Lea Michele, Madonna ja monet muut tähdet ylläpitävät hoikkaa vartaloaan terveillä elämäntavoilla, liikunnalla ja uudella salaisella aseella.

Glee-tähti Lea Michele nousi naisten kateuden kohteeksi, kun hänet bongattiin viime viikolla hoikassa vartalossa Havaijin rannalla. 25-vuotias kaunotar on pudottanut 4,5 kiloa siitä, kun aloitti hittisarjassa. Mikä sitten on hänen vartalonsa salaisuus? Michele itse kiittelee hoikistumisestaan muun muassa "Glee-treeniä" viitaten vaativiin tanssikoreografiarutiineihin, joihin hänen on osallistuttava Glee-kiertueella.

Michele noudattaa myös vegaanin ruokavaliota, mikä tarkoittaa sitä, ettei hän syö lihaa tai maitotuotteita. Hän käy myös aktiivisesti kuntosalilla. Tähdellä on kuitenkin täydentävä salainen ase säilyttämään hoikan varren – nimittäin vitamiiniruiskeet.

Korvatakseen lihasta ja kananmunista löytyvän B12-vitamiinin hän ottaa säännöllisesti vitamiiniruiskeen. Michele ei ole ainoa julkkis, joka suosii tätä menetelmää: Madonna, Katy Perry ja Justin Timberlake ovat myös kertoneet turvautuvansa säännölliseen vitamiinivahvistukseen.

Ruiskeiden sanotaan auttavan painonpudotukseen, sillä ne nostavat energiatasoa ja tehostavat aineenvaihduntaa. Lisäksi ruiskeen on kehuttu tekevän tarkkaavaisemmaksi ja saavan käyttäjänsä energisyyden takia kuntoilemaan kovemmin. Lääkärit suosittelevat B12-vitamiinia kuitenkin vain niille, jotka kärsivät kyseisen vitamiinin puutteesta aiheutuvaa heikkoutta ja väsymystä. Helpoin tapa on siis lisätä B12-vitamiinia sisältäviä ruokia ruokavalioosi. Tällaisia ruokia ovat esimerkiksi lohi ja kananmunat.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja