Mainos

Ugg-saappaita saa nyt myös reisipituisina: "Niin pahat, että ne ovat jo hyvät"

Pitkävartiset Uggit esiteltiin Y/Projectin näytöksessä Pariisin muotiviikoilla.

Muistatko vielä Uggit, nuo Crocsien kaltaiset, vihatut tai rakastetut pehmokengät? Julistimme vuonna 2016, etteivät Uggit enää ole "cool", mutta muoti tunnetusti kulkee sykleissä –  ja tämä sykli on tuonut Uggit takaisin.

Muun muassa Vogue uutisoi, että monien rakastamia ja vielä useampien karsastamia, pehmeitä talvikenkiä saa nyt reisipituisina.

Pitkävartiset Uggit esiteltiin Y/Projectin näytöksessä Pariisin muotiviikoilla. Vogue kuvasi kenkiä termillä "niin pahat, että ne ovat jo hyvät".

"Niin pahat, että ne ovat jo hyvät"

– Uggien laittaminen jalkaan on kuin panisi jalkansa lämmintä voita sisältävään astiaan, ja ajattelin, että miksemme nostaisi tätä tunnetta ylöspäin ja upottaisi koko jalkaasi (voihin), merkin luova johtaja Glenn Martens kuvaa.

Internet ymmärrettävästi sekosi kengistä, jotka moni tosin tunnusti haluavansa itselleen. Kansa oli erityisen mieltynyt suunnittelijan voivertaukseen, joka ei kieltämättä kuulosta lainkaan pahalta.

"Ystävät, ikäväkseni minun on kerrottava teille, että reisipituisia Uggeja on nyt olemassa. Olet pahoillani, että teidän on nähtävä tämä." Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"300 dollaria reisipituisista Uggeista! Pakko saada!" Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Aivan halvalla reisipituisia bootseja ei itselleen saa, sillä Hello Giggles -sivuston mukaan kenkien hinnaksi on ilmoitettu monia summia 270 dollarista aina 1380 dollariin. Kengät tulevat myyntiin syksyllä 2018.

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.