8 unohtumatonta ilmiötä: Asiat, jotka olivat "cool" vuonna 2006, mutta eivät todellakaan enää vuonna 2016

Muistatko vielä nämä muoti-ilmiöt kymmenen vuoden takaa? 

Sitä on vaikea uskoa, mutta vuodesta 2006 on jo kymmenen vuotta. Tunnet itsesi vanhaksi, eikö? 

Vuosi 2006 muistetaan monesta historiallisesta tapahtumasta. Twitter perustettiin, VR:n makasiinit paloivat ja Lordi voitti Euroviisut. Kyseinen vuosi muistetaan myös vuotena, jolloin vahvat meikit ja matalavyötäröiset farkut valtasivat katukuvat.

Muistatko vielä nämä kymmenen vuotta sitten muodissa olleet asiat, jotka eivät todellakaan ole trendikkäitä enää tänä vuonna?

1. Muoviset rannekkeet

Muoviset rannekkeet koristivat monen 2000-luvun nuoren käsiä. Ne julistivat niin rauhaa, rakkautta kuin yhteenkuuluvuuttakin. Rannekkeita koristivat usein myös voimalauseet, jotka saattavat nykyisin tuntua naurettavilta. 

2. Elokuvan katselu pieneltä ruudulta

Omistitko sinäkin tämän pienen laitteen, josta kuunneltiin niin musiikkia kuin katseltiin elokuviakin? Nykypäivän älypuhelimet tuntuvat lähes jättimäisiltä tämän laitteen rinnalta. 

3. Matalien farkkujen ja stringien yhdistelmä

2000-luvun puolivälin paikkeilla lähes jokaisella teinillä tuli olla stringit. Tärkeintä ei ollut mukavuus vaan se, että nämä pienet alushousut näkyivät mahdollisimman hyvin vaikkapa luokkatovereille. Tämän vuoksi stringejä käytettiinkin usein matalien farkkujen kanssa. 

4. Ugg-bootsit

Ole rehellinen. Kuinka monet Ugg-bootsit kulutit yhden talven aikana? Nämä kengät näyttävät mukavilta, mutta niitä ei todellakaan ole suunniteltu ulkokäyttöön. Varsinkaan loskakeleille. 

5. Värikkäät hammasraudat

2000-luvun alussa kaikki oli värikästä, niin myös hammasraudat. Jos nyt väläyttäisit ystävillesi kirjavaa hammasrivistöäsi, voit vain kuvitella, millaisen naurun ne saisivat aikaan. 

6. Crocsien käyttö tilanteessa kuin tilanteessa

Kaipaatko aikaa, jolloin muovisissa Crocseissa pystyi lähtemään niin kaupungille kuin juhliinkin? Nämä kengät ovat onneksi siirtyneet katukuvasta kesämökin laiturille. 

7. Facebookin tökkäystoiminto

Minne on kadonnut Facebookin alkuaikoina niin rakastettu tökkäystoiminta? Henkilö Tiina tökkäsi sinua, tökkää häntä takaisin. Toisaalta nyt kun oikein ajattelee, ehkä ihan hyvä, ettei toimintoa enää käytetä.

8. Itserusketusöverit

Vahva meikki, seepraraitaiset hiukset ja itseruskettava voide. Tämä kombo on onneksi vaihtunut luonnollisempaan suuntaan. 

Lähde: Viralthread

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja