Tyylikkäät ja seksikkäät Gossip Girl -tähdet häikäisivät palkintogaalassa, katso!

Viikonvaihteessa pidetyn MTV Movie Awards 2011 -palkintogaalan punaisella matolla nähtiin Hollywoodin kuumimmat kesäneidot ja komistukset iloisissa juhlatunnelmissa.

Upea Blake Lively oli yksi MTV Movie Awards 2011 -palkintogaalan kauneimmista ilmestyksistä. 23-vuotias näyttelijämalli oli pukeutunut niukkaan Michael Korsin suunnittelemaan asuun, kertoo justjared.com. Blakella oli ranteessaan upeat Lorraine Schwartzin korut ja jalassaan huikean korkeakorkoiset Loubotinit.

Universal Studioilla Kaliforniassa pidetyssä juhlassa kaunotar kävi ojentamassa yhdessä Ryan Reynoldsin kassa parhaan suudelman palkinnon Twilight-tähdille, Kristen Stewartille ja Robert Pattinsonille.

Blaken näyttelijäkollegat Gossip Girlistä, Jessica Szohr,Katie Cassidy sekä Leighton Meester olivat myös katseita kääntäviä punaisen maton salamavalomagneetteja.

Jessicalla oli yllään mielipiteitä jakanut Stacey Bendetin alice+ olivia -haalari. Jessica oli ehdolla Piranha 3D –elokuvasta kategoriassa parhaasta kauhuyllätyskohtauksesta. Palkinnon kuitenkin nappasi Ellen Page.

Katie Cassidy oli puolestaan pukeutunut ihanaan pitsiunelmaan, Catherine Malandrinon mekkon. Käsilaukkuna hänellä oli pikkuinen Sergio Rossin iltalaukku ja korut olivat puolestaan Sally Leongin suunnittelemat.

Leighton Meesterillä, 25, oli yllään Balmainin mekko ensi syksyn ja talven mallistosta. Neitokainen oli sujauttanut jalkaansa Pierre Hardyn kengät, käsipuoleen Paco Rabanen laukun ja kaiken komeuden päälle Bulgarin korut. Leighton oli ehdolla parhaan roiston roolistaan elokuvasta The Roommate, mutta hävisi Harry Potter -elokuvista tutulle Tom Feltonille.

MTV3/Helmi

Lähde: Justjared.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat