Mainos

Tyyli-ikoni ei harrasta shoppailua

Sarah Jessica Parker esiintyy kohta valkokankaalla Sinkkuelämää -elokuvan jatko-osassa. Tähti paljasti Glamour-lehdelle tyylitottumuksensa ja sen, mitä ei ikinä laittaisi päällensä.

Sarah Jessica Parker/Wireimages/AOP

Sarah Jessica Parker/Wireimages/AOP

Parker pitää huvittavana tyyli-ikonin leimaansa, ja muistuttaa, että äitinä hän valitsee vaatekaapista ennen kaikkea käytännöllisiä vaatteita. "Vien poikani kouluun, enkä halua nolata häntä", tähti kertoo.

Tyyli-ikoni rakastaa erityisesti laadukkaita vaatteita. "En harrasta shoppailua, joten haluan pitää vaatteita pidemmän aikaa. Tykkään sekoitella vintagea ja uusien suunnittelijoiden vaatteita keskenään", hän sanoo.

Sarah Jessica Parker/Wireimages/AOP

Tähti kertoo, että hänen tyylinsä on kehittynyt vuosien varrella yksinkertaisemmaksi. "En osta mitään trendikästä", hän sanoo. Vielä jokin aikaa sitten hän oli paljon alttiimpi muotivirtauksille. "80-luvulla tein kaikki virheet, jotka siihen aikaan olivat huudossa. 80 prosenttia tuon ajanjakson kuvista voisivat saada minut hätkähtämään, mutta en tee niin, koska pidin niistä vaatteista silloin", tähti kertoo.

Sarah Jessica Parker/Wireimages/AOP

Sarah Jessica Parker/Wireimages/AOP

Yhtä asiaa tyyli-ikonin vaatekaapista ei tule koskaan löytymään, nimittäin poolokaulusta. "Tunnen saavani sellaisessa paniikkikohtauksen. Olen lyhyt, joten poolokaulus nielee senkin pituuden, mitä minulla on", hän kertoo ja lisää, ettei pue edes poikaansa moiseen vaatekappaleeseen.

Parker suosii second hand -kauppoja, sillä niistä voi tehdä todella uniikkeja löytöjä. Vaatimattomista oloista lähteneellä Parkerilla olisi toki varaa muuhunkin, mutta hän ei halua tuudittautua helppoon elämään, vaan toivoo siirtävänsä myös lapsilleen ajattelutavan, jonka mukaan elämässä tulee työskennellä lujaa ja haastaa itsensä.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Glamour

Kuvat: Wireimages/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.