Mainos

Tyttöbändin myrskyisä historia

Sugababes-tyttöbändi erotti alkuperäisjäsenensä. Myrskyisän bändin tällä hetkellä pitkäaikaisin jäsen Heidi Range on hurahtanut kuumaan kuntotanssiin.

Zumba on nyt kaikkien huulilla. Kyse on aerobisesta tanssinmuotoisesta kuntoilusta, jonka askeleet perustuvat muun muassa merengueen, salsaan, hip hopiin, mamboon ja flamencoon. Myös Sugababes-tyttöbändin Heidi Range on innostunut tästä tanssimuodosta. Hän olikin mukana Virgin Active Zumba -kiertueen lanseeraustilaisuudessa ja keikutti lanteitaan yhdessä lajin kehittäjän tanssija-koreografi Beto Perezin kanssa.

Kuva: Wireimage/AOP

Kuva: Wireimage/AOP

Vuonna 1983 syntynyt brittiläinen Heidi Range aloitti musiikkiuransa Atomic Kitten -nimisessä bändissä. Hänen bändikavereitaan olivat tuolloin Liz McClarnon sekä Kerry Katona. Sukset menivät kuitenkin ristiin ja musiikillisten erimielisyyksien takia Range nosti kytkintä vuonna 1999.

Kuva: Wireimage/AOP

Heidi Rangen on kerrottu seurustelevan tv-tuottaja Dave Berryn kanssa. Kun Sugababes nousi lavalle tukemaan brittien tämänvuotisia Euroviisu-ehdokkaita, Range ei voinut olla esittelemättä vasemman käden nimetöntä koristavaa timanttisormusta. Berry kosi Rangea parin yhteisellä lomamatkalla Intiassa.

Eroja ja uusia jäseniä

Kuva: Wireimage/AOP

R&B -musiikkityyliin ihastunut Range kokeili onneaan Sugababes-tyttöbändin kanssa. Siobhan Donaghyn juuri jätettyä bändin vuonna 2001, Range vakuutti levy-yhtiön ja vielä jäljellä olevat bändin jäsenet laulutaidoillaan ja paikka oli hänen.

Sugababesin historia ei ole ollut kovinkaan seesteinen. Sugababesin alkuperäiset jäsenet Mutya Buena ja Keisha Buchanan suhtautuivat Rangeen aluksi hyvin kylmäkiskoisesti. Pian välit kuitenkin lämpenivät Buchanan ja Rangen välillä.

Amelle Berrabah, Jade-Ewen ja Heidi Range. Kuva: Wireimage/AOP

Vuonna 2004 bändi piti tauon ja jo seuraavana vuonna Buchanan ja Range päättivät näyttää ovea Buenalle. Laulajan korvasi Amelle Berrebah.

Vuonna 2009 Sugababesin laulaja Keisha Buchanan kuitenkin erosi. The Sun- lehden mukaan Sugababesin ainoa jäljellä oleva alkuperäinen jäsen jätti laulutrion. Berrebah ja 24-vuotias Buchanan ajautuivat riitoihin, joka johti 24-vuotiaan laulajan eroon.

Berrebah oli pitkään masentunut. Hänen toiveissaan oli välienselvittely, mutta se jäi kuitenkin sikseen ja Berrebah katosi julkisuudesta muutamaksi päiväksi. Syyskuussa 2009 yhtye ilmoitti kuitenkin Berrabahin palanneen takaisin Buchananin jättäessä yhtyeen jatkaakseen uraansa sooloartistina. Buchanan tilalle otettiin vuoden 2009 Euroviisuissa Iso-Britannian kilpailija Jade Ewen.

Tällä hetkellä Sugababesissa ei ole jäljellä yhtään perustajajäsentä ja vuonna 2001 bändiin liittynyt Heidi Range on ollut bändissä mukana pidempään kuin kukaan alkuperäisistä jäsenistä. Tästä huolimatta bändi porskuttaa eteenpäin. Tytöt lupailevat julkaisevansa pian uutta musiikkia.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.