Tyttö tuli! – Twilight-tähti sai esikoisensa näyttelijämiehensä kanssa

Nikki Reed ja Ian Somerhalder saivat ensimmäisen lapsensa.

Yhdysvaltalaiset näyttelijät Nikki Reed ja Ian Somerhalder ovat saaneet ensimmäisen lapsensa, uutisoi People. Näyttelijäpariskunnan tytär Bodhi Soleil Reed syntyi 25. heinäkuuta 2017. Asiasta saatiin People-lehden mukaan vahvistus lapsen syntymätodistuksen kautta.

Reed kertoi hiljattain Fit Pregnancy and Baby -lehdelle, että hän ja Somerhalder aikovat viettää kuukauden hiljaiseloa vauvan synnyttyä. Ei olekaan ihme, että tieto vauvan syntymästä on tullut julki vasta nyt.

– Silloin olemme vain kolmestaan, ilman vierailijoita, ja pidämme myös puhelimemme suljettuina. Joten älkää odottako että otamme kehenkään yhteyttä. Tuota ensimmäistä kuukautta ei saa ikinä takaisin, ja haluamme olla silloin täysin läsnä.

Pariskunta halusi pitää vauvansa sukupuolen yllätyksenä synnytykseen asti. Haastattelussa Reed vakuutti vauvan sukupuolen olevan iloinen yllätys, oli se sitten kumpi tahansa.

– Kun läheinen ystäväni sai pojan ajattelin, että saisinpa jonain päivänä pojan. Sitten toinen ystäväni sai tytön ja mietin, kuinka hauskaa olisi kun saisi miniversion itsestään. Siinä ei voi hävitä, meni asia kummin päin vaan.

Reed on tähdittänyt Twilight-elokuvia ja Somerhalder nähdään Subillakin esitettävässä Vamppyyripäiväkirjat-sarjassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja