Mainos

Tyttö joutui jakamaan huoneen siskonsa kanssa – päätti tehdä hupaisan pilan

Sosiaalisessa meidassa käydään kiivasta keskustelua siitä, onko isosiskon pikkusiskolleen tekemä temppu hauska vai ilkeä. 

Makuuhuoneen jakamisessa sisaren kanssa on monia huonoja puolia. Toinen vahtii liikkeitäsi herkeämättä, etkä voi viettää koko yötä katsellen televisiosarjoja. Tätä mieltä on ainakin isosisko Clare, joka ei sulattanut kovinkaan helpolla tietoa siitä, että hänen täytyisi nukkua yksi yö yhdessä pikkusiskonsa kanssa.

Tyttö päätti varmistaa erikoisella tavalla, että kyseinen yö jäisi viimeiseksi kerraksi. Ei kannata huolestua, sillä teko ei ole niin synkkä kuin voisi ajatella.

Nukkui sikeästi 18 leipäviipaletta naamallaan

Sen sijaan, että hän olisi ryhtynyt riitelemään siskonsa kanssa asiasta, Clare vietti yön asettelemalla leipäviipaleita siskonsa naamalle. Sikeäuninen pikkusisko ei herännyt edes siihen, kun hänen silmilleen kasattiin kahdeksantoista leipäviipaleen torni.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Seuraavana aamuna Clare nappasi kuvan viattomasta siskostaan, joka söi aamupalalla kyseisiä paahtoleivän paloja hyvillä mielin. Clare julkaisi hauskat kuvat Twitterissä, jossa ne ovat keränneet runsaasti huomiota. Osa kommentoista kritisoi tytön temppua todella epähygieeniseksi ja ilkeäksi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nähtäväksi jää, toimiko tytön temppu vai joutuuko hän jakamaan huoneen pikkusiskonsa kanssa toistamiseen.

Lähde: Metro 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.