Mainos

Työpöytäsi paljastaa luonteesi

Helmen juttusarjassa on jo paljastettu mitä alushoususi, kahvisi ja kenkäsi paljastavat todellisesta luonteestasi. Tässä osassa tarkastellaan kirjoituspöytääsi.

Työpöytäsi paljastaa luonteestasi enemmän kuin arvaatkaan.

Täysi kaaos

Et kunnolla mahdu työpisteellesi, sillä se pursuaa kaikkea mahdollista. Kirjojen, lehtien ja papereiden joukosta löytyy likaisia kahvikuppeja, jumppalenkkarit, tyhjiä vesipulloja. Sinulla on aina monta rautaa tulessa ja osa ehkä ehtii jäähtyä ennen kuin edes pääset sen äärelle. Olet hieman levoton sielu ja jos vain annat itsellesi tilaa, huomaat olevasi yllättävän luova.

Palkkiometsästäjä

Työpöytäsi ja oikeastaan koko työhuoneesi pursuaa erilaisia palkintoja ja plakaatteja. Seinillä on niin parhaan työntekijän kuin parhaan kissanystävän kunniamaininnat ja monta diplomia. Tämä paljastaa, että olet epävarma itsestäsi. Et sisimmissäsi luota omiin kykyihisi, vaikket haluaisi näyttää sitä ulospäin. Pelkäät olevasi väärässä paikassa.

Suloinen työpöytä

Pöydälläsi on suloisia maskotteja ja pehmoleluja. Seiniä koristaa suloistakin suloisemmat koiran- ja kissanpentujen kuvat. Olet herkkä ja tunteellinen, mutta samalla kovaakin kovempi. Sinulla on kova kuori, jonka alla sykkii herkkä sydän.

Eksentrinen työpöytä

Pöydästäsi ei oikein ota selvää onko se lintu vai kala. Siellä on kaikkea sinne kuulumatonta ja monia asioita, joita ei olisi kuvitellut näkevänsä työpöydällä. Olet myös luonteeltasi eksentrinen. Näet maailman erilaisin silmin kuin kukaan muu ja toisinaan sinusta tuntuu, ettei kukaan oikeasti ymmärrä sinua.

Tip-top

Pöytäsi on minimalistinen ja siisti. Sillä ei ole yhtäkään ylimääräistä esinettä ja ne harvat, jotka pöydällä näkyvät, ovat moitteettomassa järjestyksessä. Sinä haluat pitää langat käsissäsi. Pieninkin särö rikkoo tasapainosi, etkä siedä ihmisiä, jotka ovat eri mieltä kanssasi.


Kuvat: Shutterstock

Lue myös aikaisemmat osat:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.