Mainos

Spotify kommentoi Facebook-kirjautumiskritiikkiä MTV3:lle

Musiikkipalvelu Spotify kommentoi Facebook-kirjautumiseen liittyvää kritiikkiä MTV3 Uutisille. Spotifyssa edellytetään nyt, että uusilla käyttäjillä on oltava Facebook-tili ennen liittymistään musiikkipalveluun. Tämän muutoksen kerrotaan herättäneen tyytymätöntä kirjoittelua verkossa.

Spotifyn Euroopan PR manageri Sofie Grant kertoo MTV3 Uutisille, että kirjautumisen integrointi Facebookin kanssa on looginen askel yhtiölle.

- Suurin osa palvelumme käyttäjistä on jo Facebookissa. Käytämme Facebookia osana palvelumme sosiaalisia ominaisuuksia. Olemme luoneet yksinkertaisen ja saumattoman sosiaalisen kokemuksen ottamalla käyttöön Facebookin kirjautumisen, Grant toteaa.

- Facebook-tiliä voi ajatella eräänlaisena virtuaalisena passina, jolla käyttökokemuksesta tehdään sulavampi ja helpompi. Nyt muistettavana on yksi käyttäjätunnus ja salasana vähemmän.

Grant muistuttaa, että Facebookiin ei silti ole pakko olla yhteydessä ja Facebookissa ollessaankin voi aina päättää mitä muille haluaa jakaa muuttamalla Spotifyn asetuksia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.