Mainos

Twitteriin ja Facebookiin kesken aktin

Joka kymmenes alle 25-vuotiaista kertoo lukevansa Facebookiin saapuneen viestin kesken lemmenleikkien.

Kuluttajaelektroniikan verkkokauppa Retrevon uusimmat tilastotiedot sosiaalisen median käytöstä paljastavat, että ihmiset ovat jo hyvin riippuvaisia sähköisestä viestinnästä. Kyselyn tulokset kertovat, että yli puolet sosiaalisen median käyttäjistä tarkastaa Facebook- tai Twitter-profiilinsa heti herättyään. 16 prosenttia kertoo saavansa tätä kautta myös päivän uutiset, kertoo MikroPC.

Enemmän kuin yksi kymmenestä kertoo kirjautuvansa Facebookiin muutaman tunnin välien ja yli puolet käyvät tarkistamassa tilanteen vähintään kerran päivässä.

Kyselyssä ilmeni myös, että joka neljästoista on valmis keskeyttämään makuuhuoneleikit lukeakseen Facebook-viestin ja alle 25-vuotiaiden kohdalla kyseinen luku oli jopa yksi kymmenestä. Twitteriin mennään puolestaan lemmenleikkien jälkeen jäähylle ja Retervo esittikin asian, että kyseinen yhteisöpalvelu olisi uusi seksinjälkeinen savuke. Retervossa epäillään, että moni on jo suorastaan riippuvainen sosiaalisesta mediasta.

Retrevo tilastoi säännöllisesti erilaisia kuluttajaelektroniikan ja verkkopalveluiden käyttömääriä ja -tapoja. Kyselyyn vastasi tuhat sosiaalisen median käyttäjää, uutisoi MikroPC.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: Mikro PC

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.