Twilight-tähti pommittaa ex-rakastaan rakkauskirjein

Pettämisestä kiinni jäänyt näyttelijä Kristen Stewart ei aio luovuttaa helpolla. Tähti lähettelee rakkauskirjeitä ex-poikaystävä Robert Pattinsonille ja toivoo näin voittavansa miehen luottamuksen takaisin.

Twilight-elokuvien Bella eli näyttelijä Kristen Stewart, 22,on päättänyt voittaa rakastamansa miehen rakkauden takaisin jäätyään ensin kiinni pettämisestä. Stewartin kerrotaan lähettelevän Twilight-kollega Robert Pattinsonille, 26, rakkauskirjeitä, joiden tähti toivoo lepyttävän loukatun ex-rakastettunsa. Miehen maailma murtui, kun Stewart tunnusti pettäneensä tätä ohjaaja Rupert Sandersin kanssa.

– Hän on lähettänyt Robille käsinkirjoitettuja viestejä - tusinoittain - anellen häntä ottamaan hänet takaisin. Hän sanoo asioita kuten "En voi elää ilman sinua. Rakastan sinua. Sinä olet se oikea ja tein elämäni suurimman virheen", Pattinsonin ystävä paljastaa Life & Style -lehdelle.

Stewart haluaa Pattinsonin niin epätoivoisesti takaisin, että on jopa tarjoutunut menemään pariterapiaan tämän kanssa. Pariskuntaa valkokankaallakin näyttelevä pari on edelleen puheväleissä, mikä antaa toivoa Stewartille suhteen pelastamisesta.

– Kristen on tarjoutunut tekemään mitä tahansa voittaakseen Robin sydämen takaisin - hän ehdotti jopa pariterapiaa, joka on suuri muutos häneltä. Hän sanoi, että he voisivat puhua kaikesta kolmannen osapuolen kanssa. Hän yksinkertaisesti ei aio luovuttaa.

– Hän lähettää tekstiviestejä joka päivä ja Rob lähettää vain yksisanaisia vastauksia takaisin, lähde jatkaa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash News

Lähde: femalefirst.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja