TV-pomo kuvasi salaa seksikumppaneitaan – Poliisi tutkii salakatseluepäilyä: "Käymme nauhoja läpi"

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii tapausta, jossa media-alalla päällikkötehtävissä toimivan miehen epäillään kuvanneen salaa seksikumppaneitaan. 

Poliisi on löytänyt miehen hallusta videot neljästä naisesta, joiden kanssa mies on harrastanut seksiä. Tutkinta on vielä alkuvaiheessa, eikä poliisi tiedä onko kaikissa tapauksissa kyse luvatta kuvaamisesta.

Poliisin mukaan mies on ilmeisesti ainakin kahdessa tapauksessa myöntänyt kuvanneensa seksiä kumppanin tietämättä.

– Hän on myöntänyt teot. Selvitämme vielä asiaa, käymme nauhoja läpi tarkemmin. Onhan se mahdollista, että niitä (uhreja) on vielä lisää, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Minkkinen. 

Kaikkia videoilla esiintyviä naisia ei ole vielä kuulusteltu. Poliisi ei kerro epäillystä salakatselusta tai epäillyn henkilöllisyydestä tarkempia tietoja. Tutkinta sai alkunsa, kun kaksi naista sai tiedon mahdollisesta salakuvaamisesta ja teki poliisille tutkintapyynnön.

Toiminut esimiestehtävissä MTV:ssä

Epäilty on MTV Oy:ssä työskennellyt päällikkö. MTV:n toimitusjohtaja sai eilen tietää rikostutkinnasta. Mies on nyt vapautettu tehtävistään rikostutkinnan ajaksi, kertoo MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund.

– Tämä on erittäin valitettavaa. Meillä on nollatoleranssi seksuaaliseen hyväksikäyttöön, ahdisteluun, kiusaamiseen tai toisen ihmisen alistamiseen. Työntekijä on myöntänyt avoimesti, että häneen kohdistetut epäilyt vapaa-ajalla tapahtuneesta kuvaamisesta pitävät paikkansa. Hänet on nyt vapautettu tehtävistään toistaiseksi.

Nordlundin mukaan yhtiö tekee lopulliset päätökset, kun tapauksesta saadaan lisää tietoa ja nyt alkuvaiheessa oleva poliisitutkinta etenee. Mies itse on katunut tekoaan ja kertonut oman näkemyksensä tapahtuneesta avoimesti sen jälkeen, kun MTV sai tiedon asiasta.

Epäilty itse ei halunnut kommentoida asiaa.

Artikkelia muokattu huhtikuussa 2021: Artikkelista poistettu miehen nimitiedot. Käräjäoikeus ei haastanut miestä määräajassa, minkä takia syyteoikeus ehti vanheta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja