TV-juontaja paljastaa: Tällainen on maailman kaunein kampaamo!

Tyylivaras Noora Shingler esittelee inspiroivia sisustuksia ja designia kodeissa, julkisissa tiloissa – ja ihan missä tahansa törmää silmiä hiveleviin ratkaisuihin. Tällä kertaa videoblogisti kuljettaa katsojat ja lukijat mukanaan mielestään maailman kauneimpaan kampaamoon. Katso video ja kommentoi.

”Vaikutuin kampaamon sisustuksesta niin, että oli pakko ottaa kuvia teillekin”, Noora intoilee blogissaan.

” Kampaamon sisustuksen ideointi on Impulsin omistajan Nina Björkmanin käsialaa. Upeaa pöydän on suunnitellut sisustusarkkitehti Yuki Abe. Pöytä on laudoista, pintana toimii lasilevy. Laatikot kätkevät sisäänsä sälän, näin kampaamon tunnelma on siisti ja hallittu.

Lautaa on käytetty paitsi pöytätasossa, myös kampamaon tiski, hyllykkö ja osa lattiasta on valmistettu samasta materiaalista. Puupinta näkyy tiskissä selkeästi maalipinnan läpi, pöytä on matampi valkoinen. Niissä on käytetty samaa maalia, mutta tiski on maalattu kahteen kertaan, pöytätaso kuudesti.”

” Nina halusi, että kampaamo olisi mahdollisimman epäkampaamomainen ja tila muunneltavissa. Niinpä esimerkiksi peilit seisovat pöydällä ja ne on helppo tarvittaessa nostaa syrjään. Näin pöytäala jää vapaaksi vaikkapa sushin valmistamiseen tai tanssimiseen, mitä nyt milloinkin haluaa tehdä.”

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja