Mainos

Tuuheat ja erotellut ripset

Nanometrisen tarkkaa tuuheutta NIVEA Volume Nanodefinition -ripsivärillä

Tuuheat ja tarkkaan erotellut ripset kehystävät huomiota herättävää ja viettelevää katsetta. Uuden NIVEA Volume Nanodefinition -ripsivärin avulla voi heittää hyvästit paakuille ja yhteen liimautuneille ripsille.

NIVEA Volume Nanodefinition -ripsiväri erottelee ripset täydellisesti tuoden niille samalla ennennäkemätöntä tuuheutta. Uusi nanometrisen tarkka erikoisharja värjää jokaisen ripsen erikseen tyvestä latvaan tehden ne samalla jopa 300 prosenttia tuuheammaksi.

Entistä intensiivisempi katse syntyy ripsivärissä käytettyjen uusien onttojen harjaksien ansiosta.Tavallisissa ripsiväreissä harjakset kulkevat spiraalimaisessa linjassa, joten pienimmät ripset saattavat jäädä värjäytymättä. NIVEA Volume Nanodefinition -ripsivärissä tähtimäiseen asetelmaan levitetyt harjakset takaavat tasaisen värin leviämisen jokaisella harjauskerralla lyhyimpiinkin ripsiin. Harjassa on myös metallinen keskiosa, jonka ansiosta se on tukeva ja harjakset taivuttavat ripsiä kauniisti. Luonnolliset vahat tekevät NIVEA

Volume Nanodefinition -ripsiväristä kestävän. NIVEA Volume Nanodefinition -ripsiväri sopii tyylitietoiselle naiselle. Trendikäs fuksianpunainen pakkaus erottuu edukseen ja säväyttää tilanteessa kuin tilanteessa.

Ripsiväri ei sisällä nanoteknologiaa. NIVEA Volume Nanodefinition -ripsivärin nimi viittaa äärimmäisen nanometrisen tarkkaan värin levittymiseen.

Make-up by NIVEA -meikkitaiteilija Mario De Luigin ripsivärivinkit

Ripsiväri kestää parhaiten kuivissa ja puhtaissa ripsissä. Poista siis huolellisesti vanha silmämeikki.

Ripsistä tulee pitkän näköiset, kun ripsiväri on huolellisesti levitetty. Nosta silmäluomea varovasti keskikohdan alapuolelta ylöspäin ja katso peiliin alaspäin. Siten silmäripset levittyvät kauniiksi viuhkaksi ja ripsiväri on helppo levittää juurista latvoihin.

Ripset näyttävät tuuheammilta, kun harjaat ripsivärin ensin ripsien tyveen ja vasta sitten koko pituudelle. Toinen kerros ripsiväriä kannattaa levittää ennen värin kuivumista, jotta ripset erottuvat kauniisti.

Sisä- ja ulkonurkan ripsiä voi tehostaa harjan kärjellä, jolloin niistä tulee erityisen näyttävät.

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.