Mainos

Tutkimus paljastaa: Tällaisen miehen kanssa nainen saa todennäköisimmin orgasmin

Naisen orgasmia on yritetty nyt selittää tieteen voimin. 

Albanyn yliopiston tutkijat kysyivät heterosuhteissa olevilta naisilta heidän kumppaneistaan, orgasmeistaan ja heidän kumppaniensa kyvystä tuottaa heille orgasmi. 

Tutkimuksen mukaan naiset saivat todennäköisemmin orgasmin, jos heidän kumppaninsa oli rikas, itsevarma ja puoleensavetävä. Orgasmi oli lisäksi voimakkaampi, jos nainen piti seksikumppaniaan hyvännäköisenä. Myös miehen leveät olkapäät vaikuttivat nautintoon positiivisesti.

– Orgasmin voimakkuus oli yhteydessä siihen, kuinka viehättyneitä naiset olivat kumppaniinsa, kuinka monta kertaa viikossa he harrastivat seksiä ja kuinka he arvioivat seksuaalisen nautintonsa, tutkijat kirjoittivat.

Naiset, jotka pitivät seksikumppaniaan hauskana, harrastivat enemmän seksiä ja saivat useammin orgasmeja. Naiset myös tekivät aloitteita seksiin enemmän, jos pitivät miestään huumorintajuisena.

Kaiken taustalla voi olla evolutionäärinen syy, sillä vahvojen, terveiden, hauskojen miesten uskotaan siittävän "menestyneempiä" lapsia. Miesten ei kuitenkaan tulisi huolestua, sillä kyse on siitä, kuinka viehättävänä ja hauskana nainen itse pitää kumppaniaan, eikä siitä, kuinka todennäköisesti mies voisi ryhtyä ammattimalliksi tai -koomikoksi.

***

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.