Tutkimus paljastaa: Naiset todennäköisempiä pettäjiä!

Uuden tutkimuksen mukaan naisten katse harhailee miehiä enemmän. Jopa viideosa tutkimukseen osallistuneista naisista kertoi pettävänsä, jos toinen mies sattuisi kiinnostamaan.

Coffee and Company -yhtiön teettämän tutkimuksen mukaan joka viides nainen olisi valmis parisuhteen ulkopuoliseen suhteeseen, jos he ihastuisivat toiseen mieheen. Vastaavasti vain yhdeksän prosenttia miehistä oli varmoja, että voisivat samassa tilanteessa pettää kumppaniaan. Tutkimukseen osallistui 3000 henkilöä.

Tutkimuksen mukaan 35–40 -vuotiaat naiset ovat todennäköisimpiä pettäjiä. Moni heistä oli lapseton ja he hinkuivat lyhyitä suhteita tullakseen raskaaksi.

– Joskus tarve kokea äitiys on tärkemäpää kuin jonkun toisen avioliittovaloihin liittyvät moraaliset arvot, pohtii tutkimuksen teettäneen yhtiön johtaja Lorraine Adams.

Miehet ovat myös naisia anteeksiantavaisempia. 15 prosenttia miehistä kertoi antavansa pettävälle vaimolle tai tyttöystävälle anteeksi, mutta vain 12 prosenttia naisista pysyisi suhteessa pettäneen puolison kanssa.

Myös sinkkunaiset yllättivät tutkimuksessa. Neljäsosa heistä olisi valmis harkitsemaan suhdetta naimisissa olevan miehen kanssa tai miehen kanssa, jolla on vakituinen tyttöystävä. Vain 12 prosenttia miehistä yrittäisi kellistää naimisissa tai vakisuhteessa olevan naisen.

MTV3/Helmi

Lähde: thesun.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja