Tutkimus: Naiset pitävät nettipeleistä enemmän kuin seksistä

Asiantuntijoiden mukaan teknologia on uhka parisuhteelle. Siitä on tullut väline, jonka avulla voimme vältellä todellista läheisyyttä. Uusimman tutkimuksen mukaan naiset pelaavat mieluummin nettipelejä kuin harrastavat seksiä.

Doritoksen tekemä tutkimus paljastaa karuja faktoja nettipeleistä, Daily Mail kertoo. Tutkimuksen mukaan pelaamiseen ovat koukussa miesten lailla naisetkin. Kaiken lisäksi naiset arvottavat pelaamisen seksin harrastamisen yläpuolelle.

Tällä viikolla julkaistun tutkimuksen mukaan 50 prosenttia miehistä pelaa toistuvasti nettipelejä. Naisista 49 prosenttia myöntää olevansa koukussa internetissä pelattaviin peleihin. Kun miehet käyttävät ajastaan 22,3 prosenttia pelaamiseen, naiset viihtyvät nettipelien äärellä jopa 23,2 prosenttia ajastaan. Mikä ihmeellisintä, suurin osa tutkimukseen osallistuneista naisista viettäisi mieluummin aikaa nettipelien parissa kuin harrastaisi seksiä tai shoppailisi. Yksi viidestä vastanneista myönsi pelaavansa säännöllisesti myös sängystä käsin.

Pelaaminen on uhka parisuhteelle

Asiantuntijoiden mukaan pelaamisen yleistyminen voi tuoda mukanaan ongelmia. Ihmissuhde-ekspertit muistuttavat, että pelaaminen voi eristää meidät ystävistämme ja puolisoistamme. Tutkimusten mukaan liika pelaaminen tai Facebookin käyttö voi johtaa jopa avioeroon.

Vaikka kumpikin puolisoista rakastaisi pelaamista, ongelmia voi silti syntyä.

– Se on yksin olemista yhdessä, ihmissuhdeterapeutti Douglas Weiss sanoo.

Weiss ihmettelee, kuinka teknologia on tunkeutunut nykyään kaikkialle. Puhelin on mukana jopa päivällispöydässä ja yhteisen ajan sijaan tuijotamme televisiota tai luuhaamme internetissä.

– Ihmiset ovat enemmän yhteydessä Facebook-ystäviinsä kuin puolisoonsa. Teknologia häiritsee ihmissuhteitamme ja antaa meille mahdollisuuden vältellä toisiamme. Siitä on tullut väline, jolla voimme vältellä todellista läheisyyttä, Weiss pahoittelee.

Teksti: MTV3

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Shutterstock/Yuri Arcus

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja