Tutkimus: 48-vuotias on liian vanha bikineihin?

Yleinen oletus on, että naiset inhoavat uimapukuostoksia eivätkä bikinit kuulu vanhemmille naisille. Tutkimus kertoo, miten asiat ovat.

Yli tuhannen naisen uimapukumieltymyksiä tutkineessa tutkimuksessa selvisi, että vain 18 prosenttia naisista ei pidä siitä, miltä näyttää uima-asussa. 36 prosenttia piti vartalonsa esittelemisestä kyseisessä vaatekappaleessa.

Tutkimuksen mukaan joka kolmas nainen ostaa uuden uima-asun joka vuosi. Keskimäärin hän maksaa puvusta 47 dollaria. Tutkimuksessa kävi myös ilmi, että keskivertonainen omistaa kolme uima-asua, 21 erilaiset alushousut, 17 paria kenkiä ja seitsemät eri farkut, kertoo yourlife.usatoday.com

45 prosentilla naisista oli ollut ongelmia löytää hyvin istuva uimapuku, ja 42 prosenttia oli katunut uima-asun ostamista.

Noin puolet naisista sallisi bikinit minkä ikäiselle naiselle tahansa. Toisen puolen mukaan yli 48-vuotias on liian vanha bikineihin! Ylipäätään bikinit ovat vähiten suosittu uimapukutyyppi, mutta 18-34 -vuotiaiden keskuudessa ne ovat se suosituin malli.

MTV3/Helmi

Lähde: Yourlife.usatoday.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja