Turhauttaako korona-arki? Opettaja Chris keksi puhelinhelpotuksen: "Meistä jokainen kirkuu sisäisesti juuri nyt, joten..."

Hauska testi paljastaa eron vanhojen ja nuorten tavassa esittää olevansa puhelimessa 0:33
Puhelintoimintasi voi paljastaa myös, oletko jo vanha! Hauska testi paljastaa eron vanhojen ja nuorten tavassa esittää olevansa puhelimessa...

Chris Gollmar avasi puhelinlinjan, jossa soittaja saa vain kirkua turhautumistaan.

Opettaja Chris Gollmar tietää, että vuosi 2020 otti koville. Mies kehittikin koronapandemian vuoksi palvelun, jossa turhautumistaan voi purkaa, kertoo ABC7.

Chris avasi Just Scream! -linjan

Peruskoulussa opettava Chris avasi puhelinlinjan, jolle voi soittaa huutaakseen turhautumisensa ulos. Linjalla kukaan ei vastaa, eikä soittajan numeroa tallenneta. Tarkoitus on vain kirkua puhelimeen. Linjan nimi, Just Scream!, tarkoittaa suomeksi "huuda vain". Kirkujien puhelut nauhoitetaan ja julkaistaan netissä.

– Halusin löytää asian, joka herättäisi ihmisissä vastakaikua, ja kirkuminen vaikutti hyvältä, Chris kuvaili ideaansa CNN:lle.

Jo 70 000 soittanut ja huutanut

Hän avasi linjan marraskuussa 2020, ja kaikkien turhautuneiden suruksi se sulkeutui 21. päivä tammikuuta 2021. Rääkymislinjalle selvästi on tarvetta, sillä numeroon soitti Chrisin mukaan 70 000 huutajaa; 40 000 rääkäisyä on julkaistu netissä.

– En eläessäni odottanut, että niin moni oikeasti nostaisi luurin, soittaisi numeroon ja nauhoittaisi itseään muun maailman kuultavaksi, Chris kertoi.

– Mutta meistä jokainen kirkuu sisäisesti juuri nyt, joten kai minun olisi pitänyt tajuta tämä.

Huutoja voi edelleen kuunnella netissä

Vaikka linja sulkeutui, huutoja voi edelleen kuunnella netissä. Kenties se voi toimia jonkinasteisena vertaistukena turhautujille.

Chris aikoo kirkumislinjan jälkeen kehittää uudenlaisen projektin. Mies ajatteleekin nettisivulla kirkuvia huutajia eräänlaisena aikakapselina ja muistona ajasta, jonka moni tosin varmaankin mieluummin unohtaisi.

Lue myös:

    Uusimmat