Tuoreen äidin Kourtney Kardashianin etnotyyli

Kardashian siskokset ovat Hollywoodin seurapiirijulkkiksia, joiden tyyliä monet seuraavat. Siskoksista vanhin, Kourtney, on tuore poikalapsen äiti. Kaunottaren tyylissä on ripaus etnohenkeä.

Kuva: Alberto E Rodriquez/Getty Images

Kuva: Toby Canham/Getty Images

Kourteyn valkoinen mekko on Kardashian siskosten Bebelle suunnittelemasta mallistosta. "Olen aivan rakastunut tähän mekkoon. Minulla on se myös mustana", hän hehkuttaa blogissaan. Asun kruunaa vintagekoru, joka on Kourteyn tyyliin etnohenkinen.

Kuva: Ethan Miller/Getty Images

Kuva: Ethan Miller/Getty Images

Kardashian siskoksilla on myös oma korumallisto, vasta lanseerattu Kardashians Collection. Näissä kuvissa seurapiiritähti pitää kuitenkin Loren Jewelsin korua. Asu on Diane von Furstenbergin ja kengät YSL:n. "Mitkään sanat eivät anna näille koruille oikeutta", Kourtney kertoo.

Kuva: Frazer Harrison/Getty Images

Kuva: Frazer Harrison/Getty Images

Kourtney sai joulukuussa Mason-pojan yhdessä Scott Disickin kanssa, jota lehdet ovat syyttäneet Kourtneyn pettämisestä. Tuore äiti on päässyt helpolla, sillä synnytys oli helppo ja äitiys on vain lisännyt hänen hehkuaan.

Tähti avautui vastikään Life&Style Weekly -lehdessä, kuinka pääsi eroon vauvakiloistaan. Kourtney vaihtoi latten espressoon, alkoi suosia tuoretta ruokaa ja kävi innokkaasti lenkkeilemässä. Nainen ei kuitenkaan halunnut luopua pyöreästä takamuksestaan, jonka lapsensaanti hänelle toi, joten hän suosii nykyään jumppaa, joka sisältää paljon kyykkytreeniä.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: Femalefirst.co.uk, officialkourtneyk.celebuzz.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat