Mainos

Tuore äiti julkaisi itsestään rohkean kuvan päällään vain ”aikuisten vaipat”

Julkisuudessa esitetyt kuvat vastikään synnyttäneistä naisista vastaavat harvoin todellisuutta. Tuore äiti haluaa kuvallaan muistuttaa, kuinka mahtava naisen vartalo on juuri sellaisenaan.

The Unmumsy Mum -blogin pitäjä julkaisi Facebook-sivuillaan hulvattoman kuvan itsestään ”vaipoissa”. Hän oli valinnut julkaisuun vaippakuvan seuraksi toisen otoksen, jossa juuri synnyttäneen äidin rinnalla tämän on pieni, vastasyntynyt lapsi.

– Syvällisen pohdiskelun jälkeen tajusin, että bikinikuvassa näkyy enemmän lihaa kuin tässä kuvassa. Lisäksi tämä kuvaa synnytyksen jälkeistä olotilaa niin hyvin. Tunsin oloni euforiseksi, vaikka kävelin kuin John Wayne ja jaloissani olivat aikuisten vaipat.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Vaippakuvassa tuore äiti pitelee rintojaan hymy kasvoillaan. Hänen alavartaloaan koristavat vaipan näköiset alushousut. Humoristinen mamma kertoo vaippojen olevan virtsankarkailuun tarkoitettuja Tena lady -alushousuja, joihin on sullottu vielä lisää täytettä yllätysvuodoilta suojaamaan.

– Tiedän, ettei kuva ole se kaikista viehättävin otos. Se on kuitenkin napattu hetkenä, jona tunsin itseni supernaiseksi, minkä vuoksi olen kuvasta ylpeä. Vartalomme ovat uskomattomat, perustelee bloggaaja kuvan julkaisemista.

Moni on rohkean äidin kanssa samaa mieltä. Kuvapari on saanut Facebookissa aikaiseksi jo 37 000 myönteistä reaktiota. Usea kommentoija muistuttaa, ettei synnytyksen jälkeisestä kehosta puhuta riittäväksi.

– Raskautta hehkutetaan kovasti, mutta synnytyksen jälkeisestä vartalosta ei koskaan mainita sanallakaan. Muistan menneeni ensimmäisen kerran synnytyksen jälkeen suihkuun miettien, mitä ihmettä keholleni on tapahtunut, kirjoittaa Sophie.

– Lehdissä on kuvia juuri synnyttäneistä virheettömistä julkkiksista, joiden vatsaa on muokattu hoidoin tai kirurgisin toimenpitein. Sellaiset naiset luovat ulkonäköpaineita. Nostan hattua sinulle, kannustaa Emma.

– Näytät upealta. Tällaisia kuvia pitäisi näyttää äideille enemmän. Ne ovat todellisuutta synnytyksestä, jota e tarvitse kiillotella, tiivistää Linda.

***

0:55

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.