Mainos

Tuomas Holopainen mystisenä Nightwishin tulevaisuudesta: Liian aikaista paljastaa

Nightwish aikoo olla tauolla vuoden 2017 ajan. Yhtyeen nokkamies Tuomas Holopainen avaa suunnitelmiaan, mutta pysyy salaperäisenä yhtyeen paluun suhteen.

Nightwishin kosketinsoittaja ja lauluntekijä Tuomas Holopainen kertoi Roppongi Rocksin haastattelussa, että yhtye jää tauolle.

– Tämän kiertueen viimeinen show on lokakuussa. Sen jälkeen olemme koko vuoden 2017 poissa ja sitten palaamme raivolla vuonna 2018, Holopainen kommentoi.

Tauon aikana Holopainen ei aio tehdä musiikkia.

– Sehän on se tauon idea. En ole juuri ajatellut sitä. Nautin siitä ajatuksesta, että voin olla kotona, tehdä puutarhatöitä ja hoitaa hevosta, elää vakaata elämää hetken aikaa.

Tauon jälkeen yhtyeen on siis tarkoitus nousta lauteille vuonna 2018. Holopainen ei kuitenkaan halua paljastaa Nightwishin suunnitelmia vielä tässä vaiheessa.

– Se on vähän liian kaukana, että paljastaisin vielä mitään, mutta meillä on melko selvät suunnitelmat aina 2020 vuoteen saakka tai niille tietämille, Holopainen vihjaisee salaperäisesti.

Yhtyeen laulaja Floor Jansenin suunnitelmat tauon ajaksi olivat toistaiseksi vielä hahmottumassa.

– Mietin tässä joitakin ideoita, mutta ei minulla ole vielä mitään virallista kerrottavaa tässä vaiheessa, hän kertoi Roppongi Rocksille.

Jansenilta kysyttiin, miettiikö hän palaamista entiseen Revamp-yhtyeeseensä.

– Se on osa mietintöjäni, hän vastasi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja