Hillitön video: Juristi ei saanut kissafiltteriä pois Zoom-puhelun aikana, tuomarin pokka piti – "En ole kissa"

Kissafiltteri toi hilpeän säväyksen oikeuskäsittelyyn, kertoo BuzzFeed. Katso hillitön video yltä!

Zoom-videopuhelupalvelussa pidettyyn oikeuskäsittelyyn osallistunut teksasilaisjuristi Rod Ponton ei onnistunut poistamaan videokuvassaan ollutta kissanpentufiltteriä. Hän päätti kuitenkin hoitaa asiat kunnialla loppuun.

Hilpeä videopuhelu tapahtui tiistaina. Videolla kaksi asianajajaa ja kissa ovat aikeissa alkaa pitää kokousta, kun tuomarina toiminut Roy Ferguson toteaa:

– Herra Ponton, uskoisin että teillä on jäänyt filtteri päälle.

Toinen asianajaja ottaa lasit silmilleen ja katsoo tarkemmin ruutua. Samalla kissan silmät ja suu liikkuvat samaan tahtiin kuin Pontonin. Hän yrittää selittää tilannetta.

– En tiedä, miten tuon saa pois. Assistenttini on tässä ja hänkin yrittää, mutta olen silti valmis jatkamaan puhelua.

– En ole kissa.

Toinen asianajaja virnistää tässä kohtaa.

– Näen... näen sen kyllä, tuomari Ferguson puolestaan toteaa naama peruslukemilla.

Video lähti leviämään netissä

Kuvan hilpeästä puhelusta jakoi ensimmäisensä Twitterissä asianajaja Kendyl Hanks. Zoom-oikeuskäsittelyitä ei usein saa nauhoittaa, mutta Hanks kertoi, että hän oli saanut luvan julkaista pätkän opetustarkoituksessa.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä on hauskimpia juttuja, joita olen koskaan nähnyt, Kendyl kirjoitti.

– Juristiparka ei millään keksinyt, miten saisi filtterin pois, joten hän tarjoutui hoitamaan asiat siitä huolimatta ja lupasi tuomarille, että hän ei ole kissa. Nostan hattua myös tuomarille, joka ei alkanut nauraa.

Tähän alle Ferguson kommentoi:

– Tärkeä vinkki kaikille Zoomin käyttäjille: jos lapsi on käyttänyt konettasi, varmista ennen virtuaalikuulemiseen liittymistä, että kaikki filtterit on poistettu käytöstä! 

Lopulta filtteri saatiin pois

Ponton kertoo BuzzFeedille, että hän kirjautui käsittelyyn sihteerinsä koneelta.

– Kun kirjauduin Zoomiin, yllätyin suuresti huomatessani, että olen kissa.

Ponton kertoo, että tuomari keksi lopulta, miten filtterin sai pois. Siten kokousta saatiin jatkettua niin, että juristi ei näyttänyt enää kissalta.

Esimerkki virtuaalikäsittelyjen yllättävistä tilanteista

Ferguson tviittasi asiasta myöhemmin. Hän totesi, että vaikka koko juttu oli huvittava, tällaiset tapaukset osoittavat, että lakimiehillä ja muilla lakiasioiden ammattilaisilla tulee vastaan yllättäviä pulmia, kun he yrittävät varmistaa oikeudellisten prosessien jatkumisen pandemian aikana.

– Nämä hauskat hetket syntyvät sivuotteena ammattilaisten omistautuneesta halusta varmistaa, että oikeusjärjestelmä toimii myös näinä vaikeina aikoina, hän tviittasi.

– Kaikki asianosaiset hoitivat tilanteen kunnialla ja filtteröitynyt juristi osoitti upeaa arvokkuutta. Todellista ammattilaisuutta kaiken kaikkiaan!

Kiitteli kahden muun tyyneyttä

Ponton kertoi olevansa kiitollinen siitä, että toiset asianajajat ja tuomari pitivät naamansa peruslukemilla koko kuulemisen ajan. Häntä ei haittaa se, että video on nyt levinnyt netissä.

– Jos kansalaiset voivat ottaa tämän videon avulla pienen paussin arjesta ja nauraa kustannuksellani, olen siitä iloinen. Nämä ovat stressaavia aikoja.

Videon ovat nähneet jo miljoonat ihmiset.

Lähde: BuzzFeed

Lue myös:

    Uusimmat