Sorrutko samaan? Amerikkalaiset tunnustivat kyselyssä, miten etätyöt vaikuttivat juomiseen

Edessä elämäsi ekat etäpikkujoulut? Tätä on pian luvassa 2:51
"Haloo, kuuletteko?" Tältä etäpikkujoulut voivat näyttää.

Amerikkalaiset tunnustivat nettikyselyssä lopettaneensa etätyöpäivän toisinaan aikaisin, jotta voisivat ottaa drinkin.

Vuonna 2020 mukavat after work -juomat työtovereiden kanssa ovat vaihtuneet kotiin jäämiseen. Ainakaan amerikkalaisten juomista se ei kuitenkaan ole lopettanut, kertoo 2000 amerikkalaista haastatellut nettikysely.

Kyselyn tilasi itseään "terveelliseksi vaihtoehdoksi" oluelle mainostava humalavesi, kertoo kyselyistä uutisoiva Study finds. Osanottajista 1400:llä oli työpaikka. Noin 800 oli etätöissä ja yli 21-vuotiaita. Yhdysvalloissa alkoholin juomisen ikäraja on 21 vuotta.

Näin moni lopetti työt ajoissa voidakseen ottaa juoman

Kotona töistä tekevistä 46 prosenttia tunnusti lopettaneensa työt ajoissa ainakin kerran koronaeristyksen aikana voidakseen ottaa drinkin. 45 prosenttia tunnusti joskus ottaneensa alkoholijuoman jo etätyöpäivän aikana.

53 prosenttia myös tunnusti juoneensa koronakotoilun aikana useammin kuin ennen; kuusi kymmenestä töissä olevasta oli viettänyt happy houria työtovereidensa kanssa etänä ja koki sen lisänneen juomistaan.

Kuusi kymmenestä aikoi yrittää juoda vähemmän

Vuosi 2020 on ollut monille rankka, ja yli puolet kyselyyn vastanneista kertoi kokeneensa tarvetta juoda uutisia katsoessaan. Kuusi kymmenestä kuitenkin totesi, että aikoo loppuvuoden 2020 yrittää juoda vähemmän.

Harva muistaa, koska viimeksi käytti housuja!

Pandemiavuosi on tosin muuttanut työelämän tapoja muiltakin osin. Patjoja myyvän yrityksen toukokuisessa kyselyssä kaksi kolmasosaa etätyöskentelijöistä tunnusti, ettei muista, koska viimeksi on vetänyt jalkaan niin sanotut kunnon housut!

Lue myös:

    Uusimmat