Etätöitä tekevän Davidin julisteesta nettihitti – isä antoi lapsille toimintaohjeet kokousten ajaksi

"Jumissa"kotona? Tämän vuoksi etätöissä on ihanaa 0:38
Näitä asioita et taatusti kaipaa normaalista työelämästä!

David on yllättynyt saamastaan somesuosiosta. Hän antoi haastattelun Good Morning America -sivustolle.

Floridalainen viiden lapsen isä David Kuhl on monien muiden tapaan siirtynyt koronapandemian takia etätöihin. Hiljattain hän kiinnitti työhuoneensa oveen lapsilleen tarkoitetun julisteen, josta on tullut nettihitti.

Kaikki alkoi siitä, kun Davidin työpaikka pisti käyntiin halloweenin kunniaksi kisan, jossa työntekijöitä kehotettiin jakamaan jotain töihin liittyvää. Niinpä David teki julisteen, jossa on toimintaohjeet lapsille niitä tilanteita varten, kun "isä on kokouksessa". 

Oveen kiinnitetyssä julisteessa todetaan, että jos lapset tulevat kokouksen aikana huoneeseen, he eivät saa ruutuaikaa kahteen päivään. 

Julisteessa kerrotaan, mitkä ovat vastaukset lasten esittämiin kysymyksiin: Monesti se on "EI", paitsi jos heillä on hengenhätä. Jos jokin tavara on hukassa, se on luultavasti pesussa.  David ohjeistaa lapsiaan myös esittämään kysymykset kokousten aikana äidille eikä hänelle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Somesuosio yllätti

David kertoo Good Morning America -sivustolle, että hän päätti tehdä julisteen viestiksi lapsilleen ja kiinnittää sen työhuoneensa oveen. Sen jälkeen hän jakoi sen työkavereilleen Zoom-puhelun aikana.

Koska kollegoiden reaktiot olivat huvittuneita ja David sai ylistystä luovuudestaan, hän päätti jakaa kuvan LinkedInissä. Myöhemmin muun muassa 9GAG-sivusto on jakanut kuvan Facebookissa.

David on ennenkin julkaissut päivityksiä LinkedInissä, mutta tämän päivityksen suosio yllätti hänet täysin. Jotkut ovat tosin närkästyneet "kysy äidiltä" -ohjeistuksesta, mutta David kertoo, että kyseessä on vitsi.

– Vaimoni ja minä vitsailemme joskus sanomalla, että ”kuule, kysypä äidiltä tai isältä”, hän selittää.

David kertoo oikeasti nauttivansa tästä uudesta tilanteesta, jossa lapset saattavat yhtäkkiä ilmestyä hänen toimistoonsa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat