Toimittaja raportoi lumimyräkän keskeltä – unohti vahingossa Facebook-filtterit päälle: "Kaikkien kanavien pitäisi tehdä näin ainakin kerran viikossa"

Reportteri unohti vahingossa Facebook-filtterit päälle lähetykseen 1:00
Reportteri unohti vahingossa Facebook-filtterit päälle lähetykseen

Amerikkalainen reportteri huvitti katsojia unohdettuaan villit filtterit päälle lähetykseen.

Amerikkalainen toimittaja huvitti katsojia tajuamatta sitä edes itse. Justin Hinton unohti filtterin päälle Facebook-lähetykseen, kertoo New York Post.

Muuttui lähetyksessä eläimeksi, velhoksi ja kasvatti oudot viikset

Justin, 31, oli raportoimassa hankalista ja lumisista sääolosuhteista. Pian miehen lähetyksestä tuli suosittu yllättävästä syystä: hän nimittäin oli unohtanut kytkeä Facebookin filtterit pois lähetyksen ajaksi.

Somefiltterit tekivätkin Justinista muun muassa velhon ja eläimen näköisen. Myös jättimäiset irtosilmät ja viikset ilmestyivät miehen kasvoille.

Justin itse tajusi tapahtuneen vasta lähetyksen lopussa.

– Ah, puhelimen efektit ovat päällä, mies totesi.

"Kiitos, että annoit meidän nauraa kanssasi"

Kansaa Justinin lipsahdus ei haitannut lainkaan. Kymmenet tuhannet ihastuivat villiin lähetykseen ja jakoivat sitä sosiaalisessa mediassa.

– Tässä on kaikki! Rakastan sitä! Kiitos, että annoit meidän nauraa kanssasi, Abbie Alford kiittelee Facebookissa.

– Rakastin tätä, se oli niin hauskaa. Voisimmepa nähdä enemmän tällaisia hassuja asioita kaikkien huonojen uutisten seassa, Maggie Carpenter toivoo.

– Kaikkien meteorologien pitäisi ottaa oppia sinusta! Rakastin tätä! Kaikkien kanavien pitäisi tehdä näin ainakin kerran viikossa, Mona Krumenaker-Hernandez kirjoittaa.

Justin itsekin totesi Facebookissa, ettei itseään kannata ottaa liian vakavasti. Mies ei ole ainoa samaan mokaan sortunut: myös Kanadassa kissafiltteri unohtui päälle vakavahenkiseen lähetykseen.

Lähteet: Nypost.com, CNN, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat