Tuomari Jukka Haapalainen TTK-lähetyksestä: "Oltiin tossa aika pulassa"

3:41
Miten tuomarit arvioivat tanssijoita? Katso koko haastattelu!

Jukka Haapalainen vieraili MTV Uutiset Livessä TTK-lähetyksen jälkeen.

Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan 14. tuotantokausi jatkui sunnuntaina näyttävillä tansseilla, kun ruuduissa nähtiin kauden neljäs live. Jaksossa myös kolmas pari joutui jättämään tanssiparketit.

Illan aikana parketilla jorattiin korot sauhuten tähtiparien heittäytyessä lattaritanssien huumaan.

– Oltiin tossa aika pulassa, koska tämä on niin tasaista. Niin hyviä pareja paljon, tuomari Jukka Haapalainen miettii MTV Uutiset Liven haastattelussa. 

– Nyt kun tapahtuu liikehdintää, että jotkut onnistuu paremmin ja jotkut ei ehkä niin hyvin kuin ovat tähän asti onnistuneet. Se antaa meille vähän hengitystilaa. Me pilattiin kaikki jo ensimmäisessä lähetyksessä antamalla liian hyviä pisteitä. Tietysti ne pisteet täytyy antaa, jos pari ansaitsee sen, hän summaa. 

Tällä viikolla TTK-tuomarit olivat tiukkoja pisteiden suhteen. Kisaajille annettiin nelosia ja vitosia. 

– Se perustuu siihen, että kun kausi etenee, meidän vaatimustaso kasvaa, niin kuin joka vuosi. Pidetään tosi tärkeänä, että parit pystyvät tanssimaan musiikin mukaan rytmissä. Tänään tuli moneen kertaan sanottua se, että rytmi on ykkönen, varsinkin lattareissa se on tosi tärkeää, Haapalainen kertoo. 

Miten tuomarit pisteyttävät pareja? Katso koko haastattelu videolta!


Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja