Mainos

Tuntemattomien kauhistelut ärsyttävät neljän tytön vanhempia: ”Lapseni kuulevat sen kaiken"

Tuntemattomat voivottelevat perheen kohtaloa neljän tytön vanhempina. Tytöt itse miettivät, olisivatko he parempia lapsia, jos olisivat syntyneet poikina.

Parhaimmillaan Davisin perheeltä on kysytty kahdeksan kertaa yhden päivän aikana, aikovatko he yrittää poikavauvaa tai kauhisteltu heidän arkeaan, johon kuuluu neljän tytön kasvattaminen. Tyttöjen äiti Tree Davis kertoo, että niin hän kuin lasten isäkin ovat onnellisia tyttäristään.

– Ymmärrän, etteivät ihmiset tarkoita kommenteillaan mitään pahaa. Ehkä he vain yrittävät olla ystävällisiä ja jutella mukavia. Mutta lapseni kuulevat sen kaiken. Eivät he ymmärrä, miksi ihmiset näyttävät kauhistuneilta, Davis huomauttaa.

– Miksi ihmiset aina sanovat ”isä-raasu”? Olisiko isä onnellisempi, jos me olisimme poikia? Ovatko poikavauvat parempia kuin tyttövauvat? kyselee Davisin 7-vuotias tytär hämmentyneenä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kyse ei kuitenkaan ole pelkästään siitä, että ihmiset kauhistelevat perheen lasten olevan tyttöjä. Davisin ystävällä on kolme poikaa ja hän saa kuulla tuntemattomilta asiasta lakkaamatta. Joka kerta, kun joku kysyy pariskunnan mahdollisesta yrityksestä saada tyttövauva, nainen häkeltyy. Pitääkö hänen selittää tuntemattomille, että hän halusi tytön, mutta rahat eivät riitä isompaan perheeseen?

Olivatpa lapsesi tyttöjä tai poikia, rakastat heitä juuri sellaisina etkä vaihtaisi heitä mihinkään, Davis muistuttaa. Hän toivookin, että vitsailevien kommenttien sijaan tuntemattomat antaisivat asian olla.

– Jos et voi sanoa mitään kivaa neljästä tytöstäni, on ehkä parempi, jos et sano mitään, Davis neuvoo.

***

0:44

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.