Tuntematon mies työnsi Susanin junanraiteille – tytär pelasti viime hetkellä

2:23

Tytär pelasti äitinsä hengen Yhdysvalloissa, kun tuntematon mies työnsi tämän junanraiteille, kertoo CNN.

Osaatko elvyttää? Katso ohjeet yllä olevalta videolta!

Amerikkalainen Susan Wenszell, 57, ja hänen viisi tytärtään viettivät tyttöjenreissunsa viimeistä päivää Atlantassa, ennen kotiinpaluuta Milwaukeen. Porukka oli juuri metroasemalla, kun Susan yhtäkkiä tunsi töytäisyn takanaan.

Hänet työnnettiin pois laiturilta alas junanraiteille. Tajuttomaksi vaipunut äiti ei tiennyt, että juna oli juuri lähestymässä häntä.

Silloin Susanin 28-vuotias tytär Katie hyppäsi alas pelastaakseen äitinsä.

– Hän veti minut kahden raiteen väliin, ja juna ajoi vierestämme. Kaikki vammani tulivat siitä, kun minut työnnettiin, äiti kertoo CNN:lle.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vakavia vammoja molemmille

Äiti kärsi aivotärähdyksestä sekä sai murtumia niin olkapäähänsä kuin ranteeseensa. Katielle ei kuitenkaan käynyt yhtä hyvin.

Nainen oli jäänyt raiteiden ja junan vaununalustan väliin. Olkapää, jalka ja kaksi varvasta olivat murskaantuneet, mutta myös kasvoihin oli tullut vaurioita ja kylkiluita oli murtunut.

Katie oli vastikään saanut maisterintutkintonsa ja oli menossa opetustehtäviin Pekingiin kahdeksi vuodeksi. Nyt hän joutui laittamaan unelmansa sivuun, sillä toipumisessa kuluu pitkään.

Rikoksesta epäilty kiinni

Susan kertoo, ettei olisi toivonut lapsensa riskeeraavan sillä tavalla henkeään, mutta ei silti ole yllättynyt tyttärensä teosta.

– Minulle side – äidiltä tyttärelle – on todella vahva. Äitinä et koskaan halua nähdä lapsesi vahingoittuvan, Susan sanoo.

Myös rikoksesta epäilty saatiin kiinni paikalta, ja häntä syytetään muun muassa törkeästä pahoinpitelystä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja