Mainos

Tuntematon hyväntekijä maksoi ihmisten lahjaostoksia 41 000 eurolla

Anonyymiksi jäänyt mies maksoi maksua odottavia ostoksia 49 000 dollarilla, eli noin 41 000 eurolla!

New Jerseyssä sijaitsevan Walmart-kaupan asiakkaat saivat yllättyä iloisesti, kun salainen hyväntekijä maksoi heidän joululahjaostoksiaan. Anonyymiksi jäänyt mies maksoi maksua odottavia ostoksia 49 000 dollarilla, eli noin 41 000 eurolla! Lahjoitus kattoi 223 ihmisen ostokset, kertoo KHOU.com.

Paikalliset yrittivät arvata miehen henkilöllisyyttä, mutta myymäläpäällikkö Rosie Kaurin mukaan arvaukset eivät osuneet oikeaan.

– Vain minä, minä olen ainoa, joka tietää. Mies on paikallinen bisnesmies, oikein mukava ihminen. Asiakkaat olivat niin kiitollisia siitä, että joku halusi tehdä näin, Kaur kommentoi.

Paikalla olleen työntekijän mukaan moni tuli kauppaan peruakseen tai lykätäkseen tavaravaraustaan – vain saadakseen tietää, että tilaus onkin maksettu. Tilausten viimeinen maksupäivä oli joulukuun 11. päivä.

– Hänellä (hyväntekijällä) oli itse asiassa paha mieli, koska hän toivoi, että olisi tullut paikalle aiemmin ja auttanut useampia ihmisiä, Kaur kuvaa.

Tapaus ei ole ensimmäinen laatuaan. Aiemmin Charlie K:na tunnettu mies nousi julkkikseksi maksettuaan tuntemattomien ihmisten leluostoksia kymmenellä tuhannella dollarilla.

Lähde: Khou.com

***

0:38

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.