Tunisia yllätti Ranskan MM-kisoissa – ottelun päätyttyä nähtiin kohauttava tilanne

Katso videolta D-lohkon molempien otteluiden maalit sekä Ranskan ottelussa nähty kohauttava tilanne.

Tunisia nappasi 1-0-yllätysvoiton Ranskasta jalkapallon miesten MM-kisojen D-lohkon päätösottelussa keskiviikkona. Draamaa riitti vielä ottelun jälkeenkin, kun VAR hylkäsi Ranskan tasoituksen loppuvihellyksen jälkeen.

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Wahbi Khazri teki Tunisialle johtomaalin toisen puoliajan alkupuolella. Ranskan supertähti Kylian Mbappe aloitti ottelun vaihtopenkillä, mutta pääsi peliin viitisen minuuttia takaiskumaalin jälkeen Kingsley Comanin paikalle.

Päävalmentaja Didier Deschamps käski pian lisää tulivoimaa kentälle, kun Antoine Griezmann otti Youssouf Fofanan paikan ja Ousmane Dembele  Matteo Guendouzin paikan.

Griezmann sai pallon maaliin yliajalla, ja ottelu vihellettiin päättyneeksi tilanteessa 1–1. Ottelun päätyttyä tuomaristo penkoi videoita ja hylkäsi Griezmannin täysosuman ranskalaispelaajien tyrmistykseksi.