Tulinen tomaattikeitto

Toimittaja Sonja Blåberg

2 rkl öljyä
1 iso sipuli
3 valkosipulinkynttä
2 tlk tomaattimurskaa
1 dl tomaattisosetta tai
1 prk tomaattipyrettä
8 dl vettä
1 kanaliemikuutio
4 perunaa
2 tl hunajaa tai sokeria
pieni pala chiliä
murskattuna tai chilijauhetta
basilikaa, timjamia
tabascoa
pippurisekoitusta

päälle: kurkkukuutioita tai juustoraastetta tai raejuustoa

Pilko kaikki kasvikset. Kuullota sipulia ja valkosipulia hetki öljyssä, lisää sitten purjo tomaattimurska, tomaattisose ja vesi sekä kanaliemikuutio. Laita seuraavaksi pilkotut perunat ja hunaja. Mausta tuliseksi ja hauduta noin 15 minuuttia. Voit halutessasi soseuttaa keiton.

Ripottele pinnalle kurkkukuutioita tai vahvaa juustoraastetta. Tarjoa lämpimien leipien

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja